Apples lækkede iPhone 12-design kommer til live i fantastiske nye billeder

Apples lækkede iPhone 12-design kommer til live i fantastiske nye billeder

26. august 2020 0 Af Mathias
  • iPhone 12-udgivelsen er forsinket, men utallige iPhone 12-lækager har malet et næsten komplet billede af Apples næste generations iPhone-serie.
  • Detaljer omkring Apples første store iPhone redesign siden 2017 begyndte først at lække sidste år, og nu er alle de resterende emner udfyldt.
  • Vi har set Apples avancerede iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max-design forestillet igen og igen af grafiske designere, og nu er startniveauet på 5,4 tommer iPhone 12 blevet gengivet i fantastiske nye billeder.

Apple-fans har masser at være begejstret for det kommende efterår, men der er også nogle dårlige nyheder blandet ind. Når det gælder gode nyheder, antyder en nylig lækage, at der er en masse nye Apple-produkter på randen af at blive afsløret. Ud over fire nye iPhones – to iPhone 12-modeller og to iPhone 12 Pro-modeller – vil Apple efter sigende afsløre nye iPads, nye Apple Watch Series 6-modeller, en ny pakke Apple-tjenester, en ny fitness-service, der vil blive inkluderet i disse tjenester bundt, og de første to Mac-computere, der nogensinde er drevet af ARM-baserede processorer i Apples eget design.

Den dårlige nyhed er, at fremstillingsforsinkelser forårsaget af den nye koronaviruspandemi betyder, at iPhone 12 ikke frigives til tiden i slutningen af september. Apple sagde på sit seneste indtjeningskald, at frigørelsen af iPhone 12 vil blive skubbet tilbage i løbet af et par uger, men vi hører nu, som måske ikke fortæller hele historien. Mindst en rapport fra en pålidelig leaker siger, at Apples to iPhone 12-modeller rent faktisk vil ramme butikshylder i midten af oktober, som Apple sagde, men iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max frigives først i november.

Artiklen forsætter under annoncen
Læs også  PS5 Digital Edition vil være meget sværere at finde end standard PS5
AMAZON & # 039; S TOPTILBUD : Amazons tilbud på farvede blyanter holder dine børn travlt og reducerer skærmtiden

Ingen af disse detaljer er endnu blevet bekræftet af Apple på dette tidspunkt, men virksomheden er ikke nøjagtigt kendt for at holde sine planer hemmelige. Og når vi taler om planer, der ikke er en hemmelighed, har vi kendt i næsten et år nu, at Apples kommende iPhone 12 og iPhone 12 Pro-telefoner vil have Apples første store iPhone redesign siden iPhone X debuterede i 2017.

Da vi alle har læst 100 gange og set gengivet 100 mere, har iPhone 12-serien et nyt design, der kombinerer det gamle iPhone 4 og iPhone 5-design med det nye iPhone X / XS / 11-design. Resultatet forventes at ligne på en faldet iPad Pro, men med et hak på skærmen foran. Det er rigtigt, hakket går ikke overalt i 2020.

Vi har alle set iPhone 12 Pro gengivet igen og igen, men iPhone 12 har ikke modtaget næsten lige så meget fokus. I år er imidlertid iPhone 12 muligvis den større nyhed. For første gang i lang tid frigiver Apple en flagskibs-iPhone. Den har samme design som den større iPhone 12-model, men den har en 5,4-tommers skærm i stedet for en 6,1-tommers skærm som den største af de to iPhone 12-modeller.

Artiklen forsætter under annoncen

Den mindre nye iPhone 12 vil være fantastisk til folk, der leder efter en ny iPhone, der passer mere behageligt i hånden, og nu har en blog kaldet Svetapple skabte en serie gengivelser, der viser iPhone 12 i en lang række forskellige farver. Det er stadig uklart, hvilke farver Apple planlægger til sine næste generations iPhones, men tjek alle mulighederne i billedet nedenfor og på Svetapple .

Apples lækkede iPhone 12-design kommer til live i fantastiske nye billeder