Apples iPhone 13 vil endelig have en 1TB-mulighed, ifølge denne rapport

Apples iPhone 13 vil endelig have en 1TB-mulighed, ifølge denne rapport

22. juli 2021 Slået fra Af Mathias

iPhone-lagerplads er en vigtig detalje for køberne hvert år, og det skyldes, at Apple er bagud i forhold til Android, når det gælder om at øge den interne lagerplads. IPhone 12 Pros var de første iPhones, der blev leveret med 128 GB grundhukommelse, hvilket er dobbelt så meget lagerplads som iPhone 12 og 12 mini på begynderniveau. Men iPhone Pros er dyrere. De fleste Android-leverandører tilbyder 128 GB lagerplads på deres grundlæggende flagskibstelefoner. Det er på nuværende tidspunkt uklart, om Apple vil gøre noget bemærkelsesværdigt ved iPhone 13-lagring. Men der er et rygte, der bliver ved med at vende tilbage:

Analytikere fra Wedbush hævdede for et par måneder siden, at 1 TB lagerplads er på vej til iPhone. Firmaet gentog disse klumper mere end én gang. TrendForce modsagde Wedbush for nylig og sagde, at iPhone 13-priserne vil ligne iPhone 12-serien. Men firmaet nævnte ikke opgraderingen af 1 TB lagerplads.

Artiklen forsætter under annoncen

Apple sælger allerede iPads med 2 TB lagerplads, så det er naturligvis muligt at øge mængden af lagerplads i sine iPhones. Men en 11″ iPad Pro med 2 TB lagerplads koster 1.899 dollars. 1TB-versionen koster 1.499 dollars. Det er dyre opgraderinger sammenlignet med 128 GB-versionen, der sælges for 799 dollars.

iPhone 13 lagringsniveauer

iPhone 12 Pro og Pro Max har op til 512 GB lagerplads. IPhone 12 og 12 mini topper ved 256 GB, og de to enheder starter med 64 GB lagerplads. De samme Wedbush-analytikere er nu tilbage med påstande om, at Apple vil lancere en iPhone 13-version med 1 TB lagerplads i år, ifølge 9to5Mac:

Ud fra et specifikationsperspektiv har vi øget tillid til, at iPhone 13 vil have en 1 terabyte lagringsmulighed, hvilket er dobbelt så meget som den højeste Pro-lagringskapacitet i dag (512 GB), og vil også omfatte en række forbedringer med Lidar på tværs af alle iPhone 13-modeller.

Læs også  Hver Nintendo Switch-meddelelse fra dagens store Partner Showcase

En opgradering af lagerpladsen på entry-level iPhone 13 og iPhone 13 mini ville være en spændende opgradering. Basislagringsniveauet på 64 GB er næppe tilstrækkeligt i en verden, hvor data bevæger sig hurtigere via 5G og Wi-Fi 6. iPhones kan optage video i høj opløsning, som optager masser af lagerplads. De kan downloade masser af indhold i høj opløsning fra streamingsider og køre high-end-spil. Alt dette kan opbruge masser af lokal lagerplads.

Artiklen forsætter under annoncen

Wedbush sagde, at de forventer, at efterspørgslen efter iPhone 13-serien vil svare til eller være lidt stærkere end iPhone 12. Firmaet sagde, at Apple fremstiller 90 millioner til 100 millioner iPhone 13-enheder i år, hvilket er en stigning på 15 % i forhold til året før. Det er i tråd med andre rapporter, der for nylig sagde, at Apple ville masseproducere 95 millioner iPhone 13-enheder frem til årets udgang.

Analytikerne gentog også deres påstande om, at iPhone 13 vil blive lanceret i den tredje uge af september. Hvis oplysningerne er korrekte, vil Apple måske afsløre de nye iPhones den 14. september. Det er der, vi vil få at vide, om påstanden om 1 TB iPhone 13-lagerplads er reel eller ej. IPhone 13 ville derefter komme i butikkerne den 24. september, hvilket ville være den anden fredag efter lanceringsbegivenheden.

Artiklen forsætter under annoncen