Apples iPhone 12 Studio giver dig mulighed for at opleve iPhones online som aldrig før

Apples iPhone 12 Studio giver dig mulighed for at opleve iPhones online som aldrig før

11. november 2020 Slået fra Af Mathias
  • Apple lancerede en iPhone 12 Studio-portal, hvor iPhone-købere på udkig efter MagSafe-tilbehør kan blande og matche enhver iPhone 12-version med Apples etuier og tegnebøger.
  • Webstedet er tilgængeligt på smartphones eller tablets og giver købere mulighed for at gemme deres valg og købe hele pakken senere.

Alle fire iPhone 12-versioner er tilgængelige til forudbestilling sammen med forskellige tilbehør, inklusive de helt nye MagSafe-kompatible etuier og tegnebøger. IPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max kommer i forskellige farver, og de tilgængelige etuier og tegnebøger leveres i forskellige farvemuligheder. At blande og matche dem kan være en opgave på hovedwebstedet, så Apple oprettede en brugerdefineret iPhone 12 Studio-side, hvor du kan komme igennem disse trin meget hurtigere. Webstedet er designet til mobil og tablet, og du bliver nødt til at besøge experience.apple/iphone på dit håndsæt eller tablet eller indlæse en QR-kode.

Artiklen forsætter under annoncen
I DAG & # 039; S AMAZON-AFTALER : 5 tidlige Black Friday-tilbud, der er så gode, vi kan næppe tro, at de er ægte

På iPhone 12 Studio-webstedet kan du vælge en af de fire nye iPhones og se enheden i alle de tilgængelige farver. IPhone 12 og 12 mini kommer i de samme farveindstillinger, mens profferne har forskellige farver. Det næste trin indebærer at vælge den rigtige sagsfarve. Du vil se, hvilke farver der passer bedst til din iPhone, og se på en gengivelse af ensemblet. Vælg din sag, og så lader Apple dig tilpasse farven på den nye magnetiske tegnebog.

Du kan skylle og gentag indtil du har fundet den perfekte kombination. I slutningen af processen kan du føje dit navn til markeringen, gemme det og købe det senere. Apple gemmer kombinationen og deler den med andre.

Læs også  iPhone 12 Pro og Pro Max kunne have en større skærmopgradering

iPhone 12 Studio
iPhone 12 og MagSafe tilbehør tilpasset med iPhone 12 Studio: Produkt (RØD) iPhone 12 mini med produkt (RØD) silicium etui og Baltic Blue Leather Wallet. Billedkilde: Apple Inc.

Hvis hele iPhone 12 Studio-konceptet lyder ens, skyldes det, at Apple tilbyder en lignende tilpasningsportal til Apple Watch, hvor du kan vælge mellem alle mulige bands og sager. IPhone 12-tilpasningswebstedet vil også minde nogle om Motorolas Moto Maker, et lignende websted, der gjorde det muligt for købere at tilpasse deres Moto X for flere år siden. IPhone 12 Studio tilbyder dog et mere begrænset udvalg af sager.

Artiklen forsætter under annoncen

iPhone 12 Studio er også en smart måde at skubbe MagSafe-kompatible på produkter og gøre dem mere synlige for købere. MagSafe trådløs opladning er en af de helt nye funktioner i iPhone 12-serien. Magneterne på bagsiden af iPhone giver hurtigere trådløs opladning, så længe du køber en MagSafe-oplader fra Apple. De fleste sager fungerer sammen med MagSafe-opladeren, ikke kun Apples, forudsat at de er slanke nok.

iPhone 12 Silicon Cover med MagSafe koster $ 49, uanset iPhone-modellen, mens iPhone Leather Wallet med MagSafe er prissat til $ 59. MagSafe-opladeren koster $ 39. Apple sælger også læderetuier til iPhone 12 ($ 59) og Clear Cases ($ 49), men de er ikke inkluderet i iPhone 12 Studio-tilbudet.

Artiklen forsætter under annoncen