Apples fantastiske lække iPhone 12-design ser fantastisk ud i denne video

Apples fantastiske lække iPhone 12-design ser fantastisk ud i denne video

30. juni 2020 0 Af Mathias
  • iPhone 12-lækager har strømmet støt siden sidst på sidste år, selv før Apples nuværende generation af iPhone 11 og iPhone 11 Pro blev frigivet.
  • Vi ved praktisk talt alt, hvad der er at vide om Apples nye håndsæt til iPhone 12-serien, bortset fra hvad der måske er den vigtigste tidbit – vi har ingen idé om, hvornår de vil blive frigivet.
  • Mens vi venter på at finde ud af, hvornår Apples næste generations iPhone 12-udvalg vil ramme butikshylder, viser en ny video Apples fantastiske nye design.

Masser af detaljer omkring Apples nye iPhone-udgivelser hvert år er almindelige forstand på dette tidspunkt, og vi kan altid stole på, at TF International Securities-analytiker Ming-Chi Kuo udfylder de fleste emner. Med iPhone 12-serien afslørede Kuo for eksempel sidste år, at Apple planlægger at frigive fire nye iPhone-modeller med nye kameraer, OLED-skærme og 5G-modemer. Han fortalte os alt sammen om, at mere og mere vil blive fyldt inde i et slankt nyt design, der i det væsentlige er en kombination af Apples iPhone 5-design og dets nyeste iPhone 11 og 11 Pro-design. I en nøddeskal kan vi forvente noget som en miniaturiseret iPad Pro.

Med hensyn til sunde fornuft, der vil være indlysende for de fleste Apple-fans, kan vi naturligvis forvente ting som en næste generations A-serie processor og opgraderede OLED-skærme med bedre farvegengivelse og andre nøgleforbedringer . En anden ting, der normalt ville være sund fornuft, er udgivelsesdatoen for Apples kommende nye iPhone 12-lineup. Vi kan altid stole på at Apple annoncerer nye iPhone-modeller i løbet af den anden uge i september og derefter frigiver dem på fredag ​​en uge senere, ikke? Naturligvis har den globale coronavirus-pandemi Apples planer i flux i år, og vi har hørt mange rygter om mulige forsinkelser, der kan skubbe iPhone 12-frigivelsen tilbage til oktober eller endda november for nogle modeller. Mens vi venter på en solid iPhone 12-udgivelsesdato lække fra en pålidelig kilde, kan vi i det mindste nyde et glimt af Apples fantastiske nye design.

Don & # 039; t Miss : Dagens bedste tilbud: Purell håndrensningsapparat, Honeywell ansigtsmasker, Purell wipes, $ 5 smarte stik, enormt SanDisk-salg, mere

Som vi nævnte tidligere, lækkede Apples nye iPhone 12 og iPhone 12 Pro design for længe siden. Ming-Chi Kuo udførte den tunge løft, som han altid gør, og derefter fyldte en flok mindre kendte lækere felterne tidligere på året. Hvis alt, hvad vi har set og hørt hidtil panderer ud, kan vi forvente ting som en slank ny Midnight Blue-farve og en LIDAR-sensor på bagsiden af ​​iPhone 12 Pro ud over et opgraderet bagkamera med triple-lens. Flere rapporter har også peget på et mindre hak på alle fire nye iPhone 12-modeller – det er to iPhone 12-telefoner og to iPhone 12 Pro-modeller, hvis rygter går ud.

Læs også  PS5 lækkede billeder afslører en spændende funktion, som PlayStation ikke har haft før
Artiklen forsætter under annoncen

Hvordan kan alt det, der ser ud, når det kombineres med alt, hvad Kuo fortalte os, ligesom de nye flade metalkanter, der erstatter Apples afrundet ramme, der har været på alle flagskibs iPhone siden iPhone 6 og iPhone 6 Plus i 2014? Vi har set masser af grafikere tilbyde gengivelser i et forsøg på at visualisere det nye design, men en for nylig frigivet YouTube-video gør et af de bedste job, vi har set endnu med at drømme om gennemførlige iPhone 12 og iPhone 12 Pro modeller.

En grafisk designers gengivelse af Apples kommende iPhone 12 Pro. Billedkilde: Devam Jangra, Twitter

Amatørgrafisk designer Devam Jangra piskede nogle iPhone 12 og iPhone 12 Pro-gengivelser baseret på alt, hvad vi har hørt indtil videre, og han har regelmæssigt sendt dem ud på Twitter. YouTube-kanalen ConceptsiPhone skal for nylig have ramt dem, for vloggeren bag kanalen har sammensat en ny video med Jangras design.

Disse iPhone 12 og iPhone 12 Pro-billeder skal være temmelig tæt på Apples faktiske næste generations iPhones baseret på alt, hvad vi har hørt indtil videre, og du kan tjekke dem ud i videoen indlejret nedenfor.

Artiklen forsætter under annoncen