Apples AR-briller ramte lige en vigtig milepæl i udviklingen

Apples AR-briller ramte lige en vigtig milepæl i udviklingen

15. juli 2020 0 Af Mathias
  • Apples rygter om AR-briller ramte for nylig en vigtig udviklingsmilepæl
  • Apples AR-briller kan muligvis ankomme som snart i 2022.
  • Tim Cook har længe været en fan af Augmented Reality og mener, at teknologiens indflydelse kan konkurrere med iPhone.

Midt i rygter om, at Apple muligvis frigiver et par Augmented Reality- drevne briller i begyndelsen af ​​2022, en ny rapport fra Informationerne relæer, der arbejder med det meget forventede produkt fortsætter med at komme videre. Rapporten hævder specifikt, at der for nylig blev nået en vigtig udviklingsmilepæl, da halvtransparente linser til enheden for nylig “passerede prototypetrinet og trådte i prøveproduktion.”

Rapporten viser, at masseproduktionen stadig er godt to år væk, hvilket er på linje med tidligere rapporter, vi har set. Naturligvis er der ingen garanti for, at Apples AR-briller rammer markedet, da hele projektet har været udsat for forskellige forsinkelser i de senere år. Der var endda en kort periode, rygtet har det, hvor Apple annullerede projektet helt.

Artiklen forsætter under annoncen
AMAZON & # 039; S TOP TILBUD : iPhone af pandeterometre er nede til sin laveste pris i 2020

Dette ikke desto mindre , Oplysningerne tilføjer:

Linserne bruger en polariseret system, der ligner teknologien i 3D-filmbriller, der skaber illusionen om dybde ved hjælp af stereoskopiske billeder, sagde personen. Teknologien ligner den i andre AR- og VR-enheder, der allerede findes på markedet fra Microsoft, Magic Leap og Facebook…

Personen sagde At fremstille AR-linser er specielt udfordrende, fordi de er sammensat af flere ekstremt tynde lag af forskellige syntetiske materialer, som hver er modtagelige for bobler, ridser og andre mærker. For at reducere mangler skal linserne fremstilles i støvfrie zoner, der kaldes rene værelser.

Læs også  Prisen på det mest forventede tilbehør til Xbox Series X er lækket
Artiklen forsætter under annoncen

Efter sigende har Apple op mod 1.000 ansatte, der i øjeblikket arbejder med projektet. Du husker muligvis også, at koden i en iOS 13-bygning fra september sidste september indeholdt henvisninger til AR-baserede applikationer og enheder.

Hvad angår hvad type funktionalitet Apples AR-briller bringer til bordet, enheden vil indeholde en mikrofon, der giver brugerne mulighed for at ringe Siri til handling og naturligvis felt og foretage opkald. Der er også indikationer på, at enheden sendes med et indbygget accelerometer, så enheden kan registrere kommandoer, når en bruger bevæger sit hoved i en bestemt retning.

Den første inkarnation af Apple AR-briller inkluderer sandsynligvis ikke et kamera på grund af batteriets levetid og designovervejelser. Efterfølgende modeller kan dog have et kameramodul.

Designmæssigt antages det, at Apples AR-briller understøtter både polariseret og receptpligtig linser. Desuden vil forskellige størrelser være tilgængelige for både mænd og kvinder. Æstetisk hævder det, at produktet ser ud som et almindeligt par briller med tykkere rammer end gennemsnittet, som vil indeholde batteri og sortiment af chips.

Artiklen forsætter under annoncen

Det er alt for tidligt at vide, hvor meget Apples AR-briller måske koster, men en påstået insider fra Foxconn for et par år siden antydede, at det kunne være i intervallet 600 dollars.

I øvrigt har Tim Cook længe været en mester for Augmented Reality med Apple CEO for et par år siden med oplysning om, at det fortsat er en ”kerneteknologi”, Apple fortsætter med at investere i.

“Jeg synes AR er ekstremt interessant og slags kerneteknologi, ”sagde Cook tilbage i 2016.” Så ja, det er noget, vi laver en masse ting bag det gardin, som vi talte om. ”

Læs også  Google foretager en større ændring af en af de bedste Chrome-funktioner
Artiklen forsætter under annoncen

Alt i alt vil det være interessant at se, hvordan markedet reagerer på Apples AR-briller, hvis og hvornår det frigives. Husk, at Google Glass, selv om det var spændende, var mere en gimmick med få applikationer i den virkelige verden. Til gengæld fik Google Glass ingen trækkraft på markedet. Hvis Apples AR-briller derimod kan bevise sig at være mere end en gimmick, vil Apple måske have et andet breakout-hit på sine hænder.