Apple Watch Series 7: Alt, hvad der er værd at vide om Apples nyeste ur

Apple Watch Series 7: Alt, hvad der er værd at vide om Apples nyeste ur

8. oktober 2021 Slået fra Af Mathias

Apples nyeste og bedste smartwatch er her. Apple Watch Series 7 blev annonceret på virksomhedens California Streaming-event, hvor Apple også lancerede iPhone 13-serien.

Enheden har en ny, større skærm og en række nye funktioner, der er med til at gøre den til det bedste smartwatch nogensinde. Man kan roligt sige, at selv hvis du har et Apple Watch Series 6, vil du måske ønske at opgradere til Apple Watch Series 7, afhængigt af hvad der er vigtigt for dig.

Er du interesseret i at vide mere? Her er alt, hvad du behøver at vide om Apples nyeste smartwatch.

Apple Watch Series 7 pris og tilgængelighed

Det nye ur koster fra 399 dollars i USA, og det kan nu forudbestilles, mens det fulde salg begynder den 15. oktober. Det fås i en række farver, herunder de samme rustfri stålfinishs. Amerikanere kan bestille via nedenstående butikker — Vi arbejder på at få danske links op hurtigst muligt.

Artiklen forsætter under annoncen
  • Forudbestil Apple Watch Series 7 hos Best Buy
  • Forudbestil Apple Watch Series 7 hos B&H Photo
  • Apple Watch Series 7 pre-ordrer hos Walmart
  • Forudbestilling af Apple Watch Series 7 hos Verizon
  • Forudbestilling af Apple Watch Series 7 hos AT&T

Apple Watch Series 7 design

Apple Watch Series 7: Alt, hvad der er værd at vide om Apples nyeste ur
Billedkilde: Apple

Apple plejer at ændre designet på sine enheder hvert tredje år eller deromkring, og dette er året for Apple Watch. I modsætning til rygterne har den nye enhed dog ikke de flade kanter, som nogle havde forventet. I stedet har enheden en større skærm med slankere kanter end tidligere. Enhedens overordnede udseende forbliver dog mere eller mindre det samme.

Læs også  iOS 13.6 GM ude nu for udviklere inden offentlig udgivelse

Enheden har også en ny mere brudsikker frontskærm, plus at den har IP6X-støvtæthed, og at enheden stadig er svømmebestandig. Enheden er også kompatibel med alle tidligere urarmbånd.

Apple Watch Series 7 specs

Apple Watch Series 7: Alt, hvad der er værd at vide om Apples nyeste ur
Billedkilde: Apple

Uret byder ikke på ret mange store opgraderinger med hensyn til specifikationer, men det skulle stadig være i stand til at klare stort set alt, hvad du kan kaste efter det i dagligt brug. Det gælder også fitness-tracking, og der er et par nye træningsprogrammer i watchOS 8, herunder understøttelse af elcykler.

Enheden oplades også hurtigere. Enheden kommer med ny hurtig opladningsteknologi, der kan oplade den fuldt ud på 45 minutter, hvilket er perfekt til dem, der foretrækker at bruge deres enhed til søvn-tracking og kun oplade, når de f.eks. tager brusebad.

Artiklen forsætter under annoncen

Vi holder denne artikel opdateret med nye oplysninger om Apple Watch Series 7, når vi får dem.