Apple Watch Series 7 kan blive virksomhedens største wearable til dato

Apple Watch Series 7 kan blive virksomhedens største wearable til dato

25. august 2021 Slået fra Af Mathias

Inden for de næste par uger vil Apple næsten helt sikkert annoncere sin seneste efterårshardware-event. COVID-19 tvang Apple til at udsætte lanceringen af iPhone 12 i 2020. Det vil ikke være tilfældet i år. Kilder i branchen synes at være sikre på, at Apple vil afsløre iPhone 13 til tiden i år, hvilket betyder, at der bør komme en afsløringsbegivenhed i september. Selvfølgelig vil iPhone 13 ikke være den eneste nye enhed ved eventen. Vi vil sandsynligvis også se en række andre nye produkter, herunder det næste Apple Watch. Og ifølge en ny lækage kan Apple Watch Series 7 blive det største ur, Apple nogensinde har lavet (med den mindste mulige margin).

Apple Watch Series 7 vil øge kabinettets størrelse

Mandag delte Weibo-brugeren UnclePan påståede detaljer om Apple Watch Series 7 på webstedet. Ifølge Pan vil Apple udgive en 41 mm-model og en 45 mm-model til efteråret. Oprindeligt tilbød Apple 38mm og 42mm casestørrelser til Apple Watch fra det tidspunkt, hvor produktet blev introduceret og frem til 2017. I 2018 var Apple Watch Series 4 den første med 40mm og 44mm casestørrelser i stedet. Det ser ud til endnu en gang at være tid til en størrelsesopgradering.

Artiklen forsætter under annoncen

Som AppleInsider bemærker, har UnclePan med succes ødelagt nogle af Apples overraskelser tidligere. Pan har tidligere afsløret farverne på MagSafe-etuierne til iPhone 12 før Apple. Når det er sagt, er han ikke en særlig produktiv lækør, så tag denne med et gran salt.

UnclePan hævder også, at de universelle Apple Watch-armbånd stadig vil være kompatible med Series 7-modellerne. Dette er et andet rygte, der er dukket op gentagne gange, og i betragtning af hvor lille ændringen vil være, virker det usandsynligt, at Apple vil tvinge dig til at udskifte din samling af bånd.

Læs også  Hvorfor Pixel fans bør rose iPhone

Andre Apple Watch-lækager

Skepsis til side, er Pans forudsigelse ikke specielt svær at tro. Baseret på andre lækager forventer vi, at Apple Watch Series 7 vil få et nyt design. Apple vil efter sigende bytte de runde kanter ud med flade kanter for at mindske størrelsen af rammen og åbne mere plads til skærmen. Hvis dette ender med at være tilfældet, kan det forklare, hvorfor kasserne er lidt større i år.

Hvis denne lækage viser sig at være korrekt, har Apple ikke meget tilbage at afsløre i næste måned. For et par måneder siden delte Front Page Tech-vært Jon Prosser renderinger af Apple Watch Series 7. Andre kilder har siden da bekræftet designet på hans renders. Efter al sandsynlighed bringer Apple de samme flade sider som på iPhone 12 og iPad Pro med til Apple Watch.

Artiklen forsætter under annoncen