Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE afsløret ved Time Flies-begivenheden

Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE afsløret ved Time Flies-begivenheden

16. september 2020 0 Af Mathias
  • Apple annoncerede Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE under sin Time Flies-begivenhed.
  • Apple Watch Series 6 har evnen til at måle dine iltniveauer i blodet, har en ny S6-processor og kommer i en række nye farver, herunder blå og Product Red.
  • Apple Watch SE starter ved $ 279, leveres med mange af de samme funktioner som Apple Watch Series 6 og indeholder den samme S5-processor som Series 5.

I et normalt år kan dette være omkring det tidspunkt, hvor Apple inviterer pressemedlemmer til Apple Park i Cupertino, Californien for at deltage i den nyeste hardwarefremvisning, hvor alle de nye iPhone-, Apple Watch-, Mac- og iPad-modeller ville blive afsløret. Men med den nye koronaviruspandemi, der stadig raser i USA, er Apple blevet tvunget til at give afkald på personlige begivenheder og gøre de fleste af sine meddelelser med pressemeddelelser. Det ændrede sig endelig tirsdag, da Apple tog den virtuelle scene til sin første store begivenhed siden WWDC i løbet af sommeren.

Apple annoncerede begivenheden “Time Flies” i sidste uge, og som navnet antydede, kom Apple Watch-modellerne i centrum. Ikke kun gjorde flagskibet Apple Watch Series 6 debut med en række overbevisende nye funktioner – Apple afslørede også et nyt Apple Watch SE, der skulle tiltrække et nyt publikum med sit lavere prispunkt.

Artiklen forsætter under annoncen

Apple Watch Series 6 kommer i en række nye farver, inklusive en ny blå aluminium, klassisk guld, grafit og for første gang Product Red. Apple gik alt for at gøre dette til den “mest farverige lineup nogensinde.”

Apple Watch Series 6 er det første Apple Watch med evnen til at overvåge iltniveauer i blodet. Det bruger rødt og infrarødt lys til at detektere farven på dit blod, som kan bestemme blodets iltindhold. Dette tager kun 15 sekunder at gennemføre, og Apple siger, at appen, der måler ilt i blodet, kan bruges til “fitness- og wellnessformål.” Virksomheden samarbejder også med sundhedsnetværk for at undersøge hjertesundheden ved hjælp af denne nye funktion. De vil endda finde ud af, om funktionen kan være nyttig til påvisning af COVID-19, når pandemien raser.

Læs også  iOS 14.2 beta 4 er nu tilgængelig på iPhone til udviklere

Hvad angår specifikationer, Serie 6 får et boost med den nye dual-core S6-processor, som er 20% hurtigere end S5, der drev sidste års Apple Watch Series 5. Apple siger, at S6-chippen er baseret på iPhone 11s A13-processor og repræsenterer den største spring i ydeevne til Apple Watch i årevis.

Endelig afslørede Apple en flok nye urskiver og bands til forbrugere, der kan lide at tilpasse .

Artiklen forsætter under annoncen
Apple-Watch-SE Billedkilde: Apple

Inden Apple gik videre, annoncerede Apple også Apple Watch SE, som vil tjene som en efterfølger til Series 3. Apple Watch SE har den samme S5-processor som Series 5, som Apple hævder vil fordoble ydelsen af wa tch over sin forgænger. Det har et større display, falddetektion, søvnsporing, kompas, højdemåler, familieopsætning, ansigtsdeling og falddetektion. Dybest set alt, hvad du forventer af et Apple Watch.

Apple Watch Series 6 starter ved $ 399, mens Apple Watch SE starter fra $ 279. Begge kan købes i dag og begynder at sendes fredag den 18. september. Apple bekræftede også, at de fortsætter med at sælge Apple Watch Series 3 for $ 199, hvis du ikke er ligeglad med nogen af de nye funktioner.

Artiklen forsætter under annoncen