Apple Watch ringede automatisk efter hjælp da en mand besvimede

Apple Watch ringede automatisk efter hjælp da en mand besvimede

10. juni 2020 0 Af Mathias
  • Funktionen med falddetektering på Apple Watch hjalp med at hjælpe en mand, der havde brug for medicinsk behandling efter besvimelse og bevidstløshed.
  • ) Apple Watch ringede til 911 og informerede alarmpersonale om mands placering.
  • Apple Watch blev oprindeligt placeret som et modetilbehør, men enhedens sundheds- og fitnesssporingsfunktioner er blevet dets største salgssteder.

Apple Watchs falddetekteringsfunktion krediteres endnu en gang med at hjælpe en mand med behov for øjeblikkelig medicinsk behandling. I en historie, der først blev offentliggjort via KTAR News , besvimede en Apple Watch-bærer og blev bevidstløs. Inden længe ringede Apple Watch 911 og videresendte brugerens placering, hvilket gjorde det muligt for de første respondenter at ankomme og vurdere situationen.

”Han ville aldrig have været i stand til at give os hans placering eller oplysninger om, hvad der foregik,” fortalte ekspeditionsleder Adriana Cacciola til stationen . ”Han var ikke engang klar over, at der kom nogen hjælp, indtil vi allerede var der.”

Artiklen forsætter under annoncen

Falddetekteringsfunktionen, der først blev introduceret med Apple Watch Series 4, er en af ​​de interessante og nye funktioner, som du håber, at du aldrig behøver at stole på. Den måde, det fungerer på, hvis du ikke kender, er ret smart. Når accelerometeret på enheden registrerer et hårdt fald, går sensorer på Apple Watch derefter på høj alarm for at opdage enhver bevægelse. Hvis der ikke registreres nogen bevægelse efter et minut, antages det, at brugeren er mobil, og et 911-opkald placeres automatisk.

En af mere betagende historier om funktionen skete sidste år, da en vandrere i New Jersey faldt ud af en stor klippe og led af en række alvorlige kvæstelser. I denne situation opdagede Apple Watch et fald og kaldte 911.

Læs også  Leaker fortæller os, hvornår iPhone 12 vil blive frigivet

En anden lignende historie involverer en 67-årig mand, der led af en alvorligt fald i hans badeværelse og gik øjeblikkeligt bevidstløs. Hans Apple Watch ringede til 911, afslørede hans placering, og nødpersonale ankom til stedet og fandt ham blodig. Manden fik tre alvorlige brud som resultat, og han krediterer Apple Watch med at redde sit liv.

Artiklen forsætter under annoncen

Navnlig funktionen til falddetektering er primært designet til ældre mennesker, der er mere tilbøjelige til at lide et alvorligt fald. Derfor er funktionen som standard slukket for alle brugere under 65 år.

Det er også værd at nævne, at en aktiv operatørplan ikke er er ikke nødvendigt for at drage fordel af funktionen. Hvis du har en LTE-aktiveret Apple Watch, fungerer funktionen stadig.

Alt i alt har det været interessant at se Apple Watch udvikle sig i løbet af de sidste par år. Selvom enheden oprindeligt blev markedsført som noget af et højteknologisk modetilbehør, er Apple Watchs centrale salgssteder i dag centreret omkring dets fitness tracking og sundhedsfunktioner.

Artiklen forsætter under annoncen

Hvad angår overgangen, sagde Apple COO sidste år, at den var “meget organisk.”

“De fleste mennesker tror, ​​vi havde dette store sundhedsinitiativ, ja, vi havde nogle forestillinger i begyndelsen, men ingen idé om, hvor det ville føre, ”sagde Williams. “Og ærligt, det er en situation, hvor vi begyndte at trække i tråde, og jo mere vi trak, jo mere blev vi klar over, at der er sådan en enorm mulighed for os at påvirke folk med de oplysninger, der findes på deres håndled.”

Læs også  Pixel 5 afslører: Se Googles livestream lige her kl 14:00