Apple vil tilbyde reparationer samme dag til nogle ødelagte iPhone 12-modeller

Apple vil tilbyde reparationer samme dag til nogle ødelagte iPhone 12-modeller

19. februar 2021 Slået fra Af Mathias

iPhone 12-telefoner kan modstå utilsigtede fald bedre end deres forgængere og meget bedre end Samsungs Galaxy S21-telefoner.

Det var formålet med det nye design.

De flade kanter og det flade display hjælper iPhone 12 med at håndtere ulykker mere yndefuldt end tidligere modeller – og iPhone 11-modellerne var allerede ret robuste.

Men det betyder ikke, at al utilsigtet skade kan undgås.

Der kan være tilfælde, hvor brugerne bliver nødt til at bringe deres enheder ind til omfattende reparationer, som f.eks. Udskiftning af den ødelagte ryg på håndsættet.

Et nyt læk indikerer, at Apple har taget skridt til at udføre en sådan reparation samme dag, hvilket ville gøre iPhone 12-reparationer endnu hurtigere.

Apple udsendte et internt notat til autoriserede Apple-tjenesteudbydere, der MacRumors fik adgang til. Noten forklarer de nye reparationsmetoder, der er tilgængelige for iPhone 12 mini og iPhone 12.

I stedet for at udskifte den fulde enhed til nogle få specifikke problemer , Apple tilbyder reparationer samme dag. Listen over iPhone-problemer, der ville udløse en hel enhedsudskiftning, inkluderer logikkortet, Face ID-systemet og enhedens kabinet. Fra den 23. februar kan teknikere reparere disse problemer på iPhone 12 mini og iPhone 12 uden at udskifte den fulde enhed.

Sådan fungerer dette er meget simpelt. Apple bruger en ny “iPhone Rear System”-komponent til at udskifte de defekte eller ødelagte dele. Dette bageste iPhone-system vil praktisk talt være en helt ny iPhone, med undtagelse af skærm- og bagkamera-systemerne, der “genbruges” fra din nuværende enhed.

Det nye program vil ikke kun omfatte det eksterne glaspanel, men også batteriet, den trådløse opladningsspole og Face ID-systemet. Displayet og det bagerste kameramodul transplanteres fra den defekte eller ødelagte enhed til den nye. Mens Apple ikke udsteder en fuld udskiftning af enheden, er iPhone-programmet stadig ret tæt på det.

Læs også  Google fortsætter langsomt med at give brugerne mere kontrol over deres egne data

For at den nye samme-dag reparationsproces skal virke, skal iPhones display og bagerste kamerasystem være fri for skader og andre funktionsfejl.

Den nye reparationsmetode vil være tilgængelig overalt, hvor iPhone 12 mini og iPhone 12 sælges. Men iPhone 12 Pro og 12 Pro Max er ikke berettiget til lignende reparationer.

Det er uklart, hvordan den nye reparationsprocedure vil påvirke reparationsomkostningerne.