Apple udskifter din defekte AirPods Pro gratis

Apple udskifter din defekte AirPods Pro gratis

5. november 2020 Slået fra Af Mathias
  • Apple erstatter defekte AirPods Pro-modeller, der giver knitrende eller statiske lyde gratis.
  • Nogle AirPods Pro, der blev fremstillet inden oktober 2020, har lydproblemer, der ikke kan løses, og Apple vil erstatte disse enheder efter at have undersøgt dem.
  • Apple udvider ikke standardgarantidækningen for AirPods Pro, men dette program dækker alle berørte AirPods Pro i to år efter salget af enheden.

I de fire år, siden de blev lanceret, er Apples AirPods blevet det mest populære tilbehør, virksomheden har at tilbyde, og har været blandt de bedst sælgende hovedtelefoner på markedet. Sidste år udvidede Apple sin rækkevidde med debut af AirPods Pro, som tilføjede støjreduktion, vandmodstand og en tilpasset pasform med udskiftelige ørepropper til $ 249. Desværre havde nogle af de tidlige AirPods Pro-modeller en hardwarefejl.

Ikke længe efter at AirPods Pro blev lanceret i oktober 2019, begyndte tidlige adoptere at klage over at høre en knitrende eller stikkende lyd, når de havde hovedtelefonerne på, især i høje omgivelser. Fredag anerkendte Apple problemet på sit websted og meddelte, at de vil erstatte alle berørte enheder gratis.

Artiklen forsætter under annoncen
I DAG & # 039; S AMAZON-TILBUD : 5 tidligt sort fredag tilbud, der er så gode, at Amazon må miste penge

Apple siger, at en “lille procentdel” af AirPods Pro, der blev fremstillet inden oktober 2020, kunne opleve lydproblemer. Her er hvad du skal passe på for at se, om du er berettiget til en gratis erstatning:

  • Knitrende eller statiske lyde, der øges i høje omgivelser, under træning eller mens du taler på telefonen
  • Aktiv støjreduktion fungerer ikke som forventet, såsom tab af baslyd eller en stigning i baggrundslyde, såsom gade- eller flystøj
Læs også  iOS 13.7 og iPadOS 13.7 kan nu downloades

Hvis din AirPods Pro har nogen af disse problemer, kan du finde en lokal autoriseret Apple-tjenesteudbyder ved at gå til Apples supportwebsted og søge i dit område, ved at lave en aftale i en Apple-butik eller ved at kontakte Apple Support online eller i telefonen for at se, hvilke skridt du skal tage videre. Din AirPods Pro vil blive undersøgt af en tekniker, og hvis de anses for berettigede, vil en eller begge blive udskiftet gratis.

Det er værd at bemærke at dette program ikke udvider garantien for AirPods Pro, men dækker de berørte AirPods Pro-modeller i to år efter det første detailsalg af enheden. Med andre ord, selvom din garanti er løbet tør, kan du stadig få en erstatning, hvis du oplever de ovennævnte problemer.

Artiklen forsætter under annoncen

Endelig, før du gider alle problemer med at ringe til support eller besøge en autoriseret tjenesteudbyder, er det værd at besøge Apples supportside for AirPods Pro-enheder, der gør knitrende eller statiske lyde. Der er en chance for, at dine AirPods faktisk ikke er defekte, og at du bare ikke har den nyeste software installeret, er for langt væk fra din tilsluttede iPhone eller iPad, eller at en app forårsager problemet. Hvis intet fungerer, er det tid til at få en erstatning.

Artiklen forsætter under annoncen