Apple nedsætter provision for App Store for de fleste udviklere i 2021

Apple nedsætter provision for App Store for de fleste udviklere i 2021

22. november 2020 Slået fra Af Mathias
  • Apples nye App Store Small Business-program lanceres den 1. januar 2021 og nedsætter provisionen for et flertal af udviklerne fra 30% til 15%.
  • For at kvalificere sig til App Store Small Business-programmet skal en udvikler tjene mindre end 1 million dollars i indtjening efter provision det foregående år.
  • Dette skridt kommer, når regeringer undersøger Apples potentielle monopolmagt over apps.

Apple annoncerede et nyt program i denne uge, der vil skære provisionen for langt størstedelen af app-udviklere i halve. Som en del af App Store Small Business-programmet betaler udviklere, der tjener op til $ 1 million om året i App Store, en 15% provision i stedet for de standard 30%, som de har betalt i årevis.

Apple siger, at App Store Small Business-programmet officielt lanceres den 1. januar , 2021, hvilket betyder, at alle udviklere, der tjente 1 million dollars eller mindre i App Store i 2020, betaler 15% i provision næste år. Apple bemærker, at adgangen til programmet er baseret på indtjening efter provision, så selvom bruttoindtægterne er så høje som $ 1,3 millioner, vil disse udviklere stadig være berettigede til at deltage i programmet fra næste år.


Dagens bedste tilbud

Apple nedsætter provision for App Store for de fleste udviklere i 2021 Powecom KN95 Ansigtsmaske, der kan genbruges, engangsmasker på FDA EUA-liste, beskyttelse mod støvpollen, … Listepris: $ 44,99 Pris: $ 14,99 ($ 1,50 / Count) Du redder: $ 30,00 (67%) Tilgængelig fra Amazon, GEAR-online.dk modtager muligvis en provision Køb nu

Artiklen forsætter under annoncen

Apple siger, at de vil frigive mere detaljeret vejledning om programmet i begyndelsen af næste måned, men kriterierne for at være en del af programmet er ret klare. Hvis en udvikler tjener $ 1 million eller mindre efterkommission fra alle deres apps, kvalificerer de sig til programmet og den reducerede provision. Hvis en udvikler overstiger tærsklen på 1 million dollars, vender provisionssatsen tilbage til 30% resten af året. Hvis en udvikler falder under tærsklen på 1 million dollars et år efter at have toppet den tidligere, kan de ansøge om programmet igen det følgende år.

Læs også  Google Assistant giver dig mere stemmekontrol over tredjepartsapps

Juridisk kontrol over Apples praksis er steget markant i de seneste måneder, hvor udviklere klager over, at Apple kræver, at de inkluderer indkøb i app, hvilket naturligvis er underlagt Apples 30% provision. Som et resultat begyndte EU-regulatorer at undersøge Apple tidligere på året. US Repræsentanternes Hus har også undersøgt monolitiske teknologivirksomheder som Apple i år og foreslog i en nylig rapport, at Apple har “gatekeeper power over software distribution on iOS devices.”

“Små virksomheder er rygraden i vores globale økonomi og det bankende hjerte af innovation og muligheder i samfund rundt om i verden. Vi lancerer dette program for at hjælpe ejere af små virksomheder med at skrive det næste kapitel om kreativitet og velstand i App Store og til at opbygge den slags kvalitetsapps, som vores kunder elsker, ”sagde Apples administrerende direktør Tim Cook i en erklæring onsdag morgen. ”App Store har været en motor for økonomisk vækst som ingen anden, hvilket skabte millioner af nye job og en vej til iværksætteri, der er tilgængelig for alle med en god idé. Vores nye program bærer den fremgang – hjælper udviklere med at finansiere deres små virksomheder, tage risici på nye ideer, udvide deres teams og fortsætte med at skabe apps, der beriger folks liv. ”

Artiklen forsætter under annoncen