Apple-insider hævder at vide hvor længe udgivelsen af ​​iPhone 12 er forsinket

Apple-insider hævder at vide hvor længe udgivelsen af ​​iPhone 12 er forsinket

17. juli 2020 0 Af Mathias
  • Udgivelsesdatoen for iPhone 12 kan blive forsinket til begyndelsen af ​​oktober, snarere end den sædvanlige slutning af september, som Apple favoriserer.
  • De nye iPhones skal stadig afsløres i midten af ​​september ifølge planen.
  • Coronavirus-sundhedskrisen er skylden for forsinkelserne. Apple-forsyningskæden normaliseres tilsyneladende, men iPhone 12 kunne stadig se forsinkelser.

Der er ingen tvivl om, at iPhone 12 er en af ​​de mest forventede nye gadgets i året. Selv i året med coronavirus, når salget af smartphones er faldet i forhold til sidste år, har iPhone 11 outselling sine rivaler med en enorm margin. IPhone 12 sælges sandsynligvis lige så godt i betragtning af det aktuelle landskab. I modsætning til iPhone 11 vil iPhone 12 bringe en række nyheder, der kunne overbevise flere mennesker om at opgradere. Apple introducerer et helt nyt design, og iPhone 12 kommer i fire forskellige versioner. Alle telefoner har OLED-paneler og 5G-support, og de kører alle på en af ​​verdens første 5nm-processorer nogensinde. De nye iPhones sendes uden opladere og EarPods i kassen, hvilket muligvis gør dem mere overkommelige. På den anden side kunne tilføjelse af 5G føre til svage prisstigninger, siger andre lækager. Når det er sagt, er du muligvis nødt til at vente længere med at få hånden på din ønskede smag fra iPhone 12, da telefonen kunne se nogle forsinkelser.

Flere rapporter sagde i de sidste par måneder, at Apple vil holde sin iPhone-pressehændelse i midten af ​​september som sædvanligt, uanset hvordan coronavirus-pandemien udvikler sig. Men sundhedskrisen vil påvirke forsyningen af ​​iPhone 12, og nogle modeller kan blive forsinket et par uger. Låse- og rejsebegrænsninger har hindret Apples sædvanlige iPhone-udviklingsplaner, og dette kan føre til produktionsforsinkelser.

Læs også  Googles Pixel 5 vil være langsommere end Pixel 4

En ny Wedbush-note til investorer set af 9to5Mac siger, at Apple stadig forventes at annoncere iPhone 12-serien i september. Men telefonerne er ikke tilgængelige i slutningen af ​​september, da det normalt er tilfældet for nye iPhones:

Forsyningskæden med at komme tilbage til normalisering forud for forventningerne har været imponerende og sætter nu Cook & Co. i sidste ende tilbage i førersædet for at starte denne 5G-cyklus i sin typiske tidsramme i midten af ​​slutningen af ​​september med smartphones rammer hylderne / websitet i begyndelsen af ​​oktober.

Apple isn ‘ t nødvendigvis en fremmed for at forsinke iPhone-lanceringer. IPhone X blev afsløret i september 2017, men lanceret først i begyndelsen af ​​november. Dette var Apples første telefon med alle skærme, og Apple havde kæmpet med Face ID-komponenter på det tidspunkt. Et år senere var det tid for Apples billigste nye iPhone og den første iPhone på alle skærme til at rocke et LCD-display. IPhone XR blev lanceret i oktober flere uger efter iPhone XS og XS Pro. IPhone XR blev ved med at blive Apples mest populære iPhone i den cyklus.

Artiklen forsætter under annoncen

Kom i efterår forventes Apple at have de almindelige iPhone 12-versioner ud i september, med de to Pro-versioner, der kommer i oktober. Wedbush nævner ikke et sådant scenario. Når det er sagt, ser vi stadig på forudsigelser fra analytikere, der ikke altid går i opfyldelse.

Wedbush bemærkede også, at Kina vil være en vigtig driver for vedtagelse af iPhone 12 og siger, at Apple vil arbejde hårdt for at konkurrere på markedet på alle prisniveauer, fra iPhone SE til iPhone 12:

Kina er stadig en nøgleingrediens i Apples opskrift på succes, da vi estimerer omtrent 20% af iPhone-opgraderinger kommer fra denne region i det kommende år. Vi tror på, at Kina alene er mellem 60 og 70 millioner iPhones i vinduet med en opgraderingsmulighed i løbet af det næste år, hvor Apple går aggressivt til alle prispunkter (SE, iPhone 12) for at cementere sin installerede base trods konkurrencepres fra indenlandske spillere.

Wedbush ser, at Apple-aktier rammer $ 425 til $ 450.

Læs også  Her er de gode nyheder PS5-fans har ventet på at høre