Apple hardware-ingeniører begynder at vende tilbage til arbejde denne måned

Apple hardware-ingeniører begynder at vende tilbage til arbejde denne måned

14. maj 2020 0 Af Mathias
 • Apple-medarbejdere begynder at vende tilbage til arbejdet i løbet af de næste par uger.
 • Den første bølge af Apple-medarbejdere, der vender tilbage til arbejde, vil primært være ingeniører, der er ansvarlige for hardwareudvikling.
 • Nogle af Apples hardware-projekter er blevet forsinket lidt på grund af coronavirus lockdown.
 • Besøg GEAR-online hjemmeside for flere historier.

 • Efter to-plus måneder med strenge lukningstiltag, vælger Apple-medarbejdere at vende tilbage til virksomhedens kontorer i løbet af de næste par uger. Rapporten blev oprindeligt belyst via Bloomberg . Rapporten bemærker, at Apples tilbagevenden til arbejde vil blive ført i faser.

  Den første gruppe medarbejdere, der vil vende tilbage til arbejde senere i denne måned, vil primært bestå af ingeniører, der er ansvarlige for hardwareudvikling. Mens arbejdet med software som iOS 14 har forblevet i gang under lukningen, kan et antal Apples hardware-projekter simpelthen ikke arbejdes på i et hjemmemiljø. Følgelig er udviklingsmilepæle for et par af Apples mere ambitiøse projekter, såsom selskabets rygter om Augmented Reality-briller, skubbet lidt tilbage.

  Interessant er, at Apples beslutning om at få medarbejdere vende tilbage til arbejdet står i skarp kontrast til en række andre højprofilerede tech-virksomheder i Silicon Valley. Både Facebook og Google for eksempel for nylig sagde, at de vil give dets medarbejdere mulighed for at arbejde hjemmefra gennem slutningen af ​​året. Mens kontorer i begge virksomheder muligvis åbner i en begrænset kapacitet engang i juli eller august, vil medarbejdere, der pligtopfyldende kan udføre deres jobansvar hjemme, opfordres til at gøre det.

  Artiklen forsætter under annoncen

  Twitter indtager i mellemtiden en meget mere forsigtig tilgang. I går formiddag sendte Twitter CEO Jack Dorsey en e-mail til medarbejderne om, at de kan fortsætte med at arbejde hjemmefra permanent, hvis de vil.

  Dorsey’s e-mail lyder:

  Vi var unikt placeret til at reagere hurtigt og tillade folk at arbejde hjemmefra i betragtning af vores vægt på decentralisering og støtte en distribueret arbejdsstyrke, der er i stand til at arbejde hvor som helst. De sidste par måneder har bevist, at vi kan få det til at arbejde. Så hvis vores medarbejdere er i en rolle og situation, der sætter dem i stand til at arbejde hjemmefra, og de ønsker at fortsætte med at gøre det for evigt, vil vi få det til at ske.

  Selvfølgelig vil Twitter-medarbejdere, der foretrækker at pendle til et kontor, også have denne mulighed.

  Artiklen forsætter under annoncen

  Den åbenlyse forskel mellem Apple og de førnævnte tech-virksomheder er, at Apple har hardware at udvikle, hvorimod et firma som Google, der har sin egen hardware, stadig er mere softwareorienteret firma.

  At vende tilbage til Apple, sagde virksomheden i sidste uge, at det vil begynde at åbne op for en håndfuld detailforretninger i Idaho, South Carolina, Alabama og Alaska. Genåbninger i Apple-butikker vil ske på butik-for-butik-basis, hvilket vil sige, at butikker i tæt befolkede områder som New York City sandsynligvis forbliver lukket i en overskuelig fremtid.

Læs også  Apple-begivenheds livestream: Se Apples første store begivenhed i sæsonen lige her