Apple giver iPhone 12 en spændende, uventet ny opgradering

Apple giver iPhone 12 en spændende, uventet ny opgradering

29. september 2020 Slået fra Af Mathias
  • iPhone 12-serien har et nyt design samt flere nye hardware-forbedringer i henhold til nylige rygter.
  • En af de bemærkelsesværdige ændringer i iPhone 12 vedrører det tilbehør, som Apple inkluderer med de nye håndsæt.
  • iPhone 12 får muligvis ikke en gratis oplader eller EarPods, men Apple leverer en velkomstopgradering til opladerkablet, der løser holdbarhedsproblemer, der påvirkede tidligere kabler.

Den kommende iPhone 12-serie har et helt nyt design – det første siden iPhone Xs ankomst for tre år siden. IPhone 12 vil også være den første serie af Apple-smartphones, der understøtter 5G-forbindelse, og det kan være en del af grunden til, at der er behov for et redesign. Apple er nødt til at klemme et 5G-modem og en ny 5G-antenne inde i det tynde chassis uden at gå på kompromis med størrelsen på batteriet i processen. At have flade sider i stedet for afrundede kanter kan også hjælpe med telefonens holdbarhed, for ikke at nævne at nogle brugere måske bare er trætte af det nuværende iPhone-design.

Den nye iPhone-serie leverer andre bemærkelsesværdige firsts. Alle fire modeller har OLED-skærme, da Apple grøfter LCD-skærme, og iPhone 12 kommer i fire versioner, inklusive en mere kompakt 5,4-tommer model. Alle telefoner vil blive drevet af den samme næste-generations A14 Bionic-processor, som Apple afslørede under iPad Air-præsentationen i sidste uge, og Pro-telefoner får LiDAR-sensoren til 2020 iPad Pro. Dette vil også være den første iPhone-generation, der sendes uden oplader og gratis EarPods i kassen. De dyrere 5G-komponenter forklarer muligvis delvis Apples beslutning. Men Apple søger også at skære affald med sine produkter og forbereder brugerne på en virkelig trådløs fremtid. Det er her, en af de mest spændende iPhone 12-funktioner kommer ind – en funktion, jeg har ventet i årevis på at se.

Læs også  Se hvor meget bedre 'Observer' ser ud på PS5 og Xbox Series X

Jeg har købt ekstra opladningskabler til iPhones i årevis og ikke kun for mig selv. Jeg har også gjort det for andre familiemedlemmer, og det er normalt den samme grund til, at opladerkablet skal udskiftes. Plasten blev slidt eller brækket til det punkt, hvor den ikke fungerer, eller det anbefales ikke at bruge den. Men for et par år siden besluttede jeg, at jeg havde nok af det, og skiftede til flettede kabler, der begyndte at dukke op overalt i butikkerne, i håb om, at de ville vare meget længere end de plastiske. Det viser sig, at det var en stor investering, da de flettede kabler er meget mere modstandsdygtige end de iPhone-kabler, der følger med iPhone.

Jeg håbede hemmeligt, at Apple vil løse dette problem i fremtiden og udskifte plastladekablerne med flettede kabler. At øge holdbarheden af dette vigtige iPhone-tilbehør er ikke kun en beslutning, der fremmer Apples miljøvenlige dagsorden. Det er også meget mere sikkert for brugerne, især loyale iPhone-kunder, der allerede er vant til at håndtere ødelagte kabler. For ikke at nævne, at det også er gode nyheder til dit smartphone-budget, da du bruger mindre på kabler, hvis standardkablet varer længere.

Artiklen forsætter under annoncen

Et rygte sagde for et par måneder siden, at Lightning-to-USB-C-kablet, der kommer i iPhone 12-kassen, ikke vil være lavet af plast. Apple vil efter sigende gå efter flettede kabler, sagde disse rygter. Hurtigt frem til midten af september, og en række billeder dukkede online og viste det påståede Apple-fremstillede tilbehør.

Det er uklart, hvor billederne kommer fra. Og vi kunne se på et tilbehør lavet af en tredjepart. At få et flettet opladerkabel i iPhone 12 er stadig et sødt udsyn, en som mange iPhone-brugere vil sætte pris på.

Læs også  Facebooks Zoom-rival er nu tilgængelig i USA og Canada

Apple vil bestemt tage fat på indholdet af iPhone 12-boksen under mediebegivenheden i næste måned, på hvilket tidspunkt vi lærer, om disse rygter var korrekte eller ej. De seneste rygter siger, at iPhone 12-serien vil blive afsløret den 13. oktober, men Apple har endnu ikke annonceret den virtuelle pressekonference.