Apple fik lige noget i iOS 14, der gjorde mig skør

Apple fik lige noget i iOS 14, der gjorde mig skør

22. august 2020 0 Af Mathias
  • iOS 14 beta 5 løser en af de små iOS 14 ændringer, der ikke er vigtige nok til at blive adresseret under en iOS-præsentation. Men det er en funktion, som en bestemt gruppe mennesker vil se, så snart de opgraderer til iOS 14.
  • Det ikoniske tidsvælgerrullehjul, du Bruger i øjeblikket til at konfigurere nye alarmer er væk i iOS 14, da Apple erstattede det med et tastatur, der giver dig mulighed for at indtaste tiden manuelt.
  • iOS 14 beta 5 løser dette “problem” ved at tilføje et mindre rullehjul til tidsfeltet.

Apples nyeste iPhone- og iPad-operativsystemer overfører adskillige nye funktioner og ændringer, som allerede er tilgængelige for kunder, der er villige til at installere iOS 14 og iPadOS 14 beta-versionen på deres enheder. Mens der kan forventes fejl og problemer fra betaversioner, er beta-builds relativt stabile og tilbyder en samlet stor oplevelse. Du kan nemt teste den offentlige beta på din daglige driver, selvom du skal sikre dig, at du sikkerhedskopierer din nuværende iOS 13-installation, før du går til iOS 14 beta 5. Når du først har installeret betaen, begynder du at bemærke de mere markante ændringer, som den nye widgets-support og appbibliotekspanelet, der er tilføjet i slutningen af dine hjemmeskærme. Grav dybere, så finder du mindre ændringer, der kommer til iPhone og iPad. Og hvis du ender med at bruge iOS 14 i et par dage, er du bestemt opmærksom på en af de mest irriterende iOS 14-ændringer. Heldigvis løser iOS 14 beta 5 det. Nå, slags ordner det, men det er stadig bedre end intet.

Læs også  Google lækkede netop Pixel 4a på sit eget websted

Artiklen forsætter under annoncen

Der er to slags mennesker i denne verden, når det kommer til alarm. Nogle har en enkelt alarm på deres telefoner, og andre har en til enhver lejlighed. Hvis du er i den sidstnævnte gruppe som mig, tilføjer og redigerer du altid alarmer inde i ur-appen. Det tidsvælgerhjul gør det utroligt nemt at indstille alarmen hurtigt, og det er hvad iOS 14 ødelagde.

Apple erstattede hjulet med et tastatur, der Du kan bruge til at indtaste tidspunktet for den næste alarm manuelt. Nogle foretrækker muligvis den nye brugergrænseflade frem for klikhjulet, men det vil uden tvivl irritere mange langvarige iPhone-brugere, der er vant til det.

iOS 14 beta 5 Animation viser den nye tid vælgerens rullehjul i aktion i iOS 14 beta 5, som det ses i afsnittet Alarmer i ur-appen. Billedkilde: 9to5Mac

Heldigvis besluttede Apple at løse problemet i iOS 14 beta 5, der blev frigivet tidligere i denne uge. Hjulet er ikke nøjagtigt tilbage. Tastaturet dominerer stadig den nederste halvdel af alarmskærmen. Men Apple føjede et lille hjul til tidsafsnittet. I stedet for at indtaste tiden ved hjælp af tasterne, kan du rulle på hjulet, som du er vant til. Det er ikke helt den alarmrulleoplevelse, du elskede, men det er stadig bedre end manuel input, hvis du spørger mig.

Artiklen forsætter under annoncen

Animationen ovenfor, via 9to5Mac , viser det nye alarmgrænseflade samt det nye hjul, der er i funktion.

Hvis du ikke er vil hoppe til iOS 14, indtil den endelige udgivelse er tilgængelig i efteråret, behøver du ikke at tackle denne mindre irritation. Men du skal mentalt forberede dig på den tidlige død, som tidsvælgerhjulet har.

iOS 14 beta 5 iOS 14 beta 5 iOS 14 beta 5 Skærmbillede viser det nye tidsvælgerrullehjul i iOS 14 beta 5, som det ses i afsnittet Dato & tid i appen Indstillinger. Billedkilde: Chris Smith, GEAR-online.dk

Læs også  iPhone 12 sendes muligvis ikke med EarPods i kassen, siger topinsider
Artiklen forsætter under annoncen

Hvis du spekulerer på, om tidsvælgerhjulet også er væk fra Dato & tid sektionen i appen Indstillinger, så har jeg dårlige nyheder til dig. Ja det er. Hvis du nogensinde skal indstille tiden manuelt, får du en lignende grænseflade. Du bliver nødt til at vælge datoen fra kalenderen og bruge tastaturet til det tidspunkt eller det næsten usynlige nye rullehjul, som det ses på skærmbilledet ovenfor.