Apple debuterer watchOS 7 med nye komplikationer og Face Sharing

Apple debuterer watchOS 7 med nye komplikationer og Face Sharing

23. juni 2020 0 Af Mathias
  • Apple præsenterede watchOS 7 ved sin forhåndsbåndede WWDC 2020-begivenhed i dag.
  • Den nye opdatering vil omfatte nye typer aktivitetssporing samt muligheden for at dele urflade med andre.
  • Der tilføjes også nye komplikationer, der tilbyder mere information om den lille bærbare skærm.

Apples WWDC 2020-begivenhed indeholdt i dag nyheder om Apples nye Se software. Apples watchOS 7 inkluderer nogle store finjusteringer til komplikationer, herunder nye standardurflader samt muligheden for at dele urflader med hinanden.

den nye ansigtsdelingsfunktion giver Watch-brugere mulighed for at gennemse urflader, der bruges af andre. Hvis du ser et ur ansigt, du ønsker, er det en simpel sag at vælge det for at føje det til din egen samling af urflader.

Artiklen forsætter under annoncen

Apple Watch er designet til at være en fuldt udstyret fitness tracker, og Apple tilføjer nu “dance” som en øvelsesmulighed. Sammen med dette har Apple besluttet at omdøbe Aktivitets-appen, som fremover vil blive kendt som “fitness.”

Indbygget søvnsporing har altid været en meget efterspurgt funktion for Apple Watch, og Apples nye Sleep-oplevelse synes at passe til regningen. Det inkluderer en “wind down” -funktion, der hjælper bæreren med at slappe af og køre af sted til drømmeland. Når den er i søvn, sporer urets søvnkvalitet og leverer en rapport, når du vågner op.

Artiklen forsætter under annoncen

Et af de områder, hvor Apple Watch traditionelt er blevet kritiseret, er batteriets levetid. Brug af uret som en sleep tracker betyder at bære det, mens du ellers oplader det. Apple ser ud til at vide dette ved at vælge at inkludere enhedens batterilevetid tæt på toppen af ​​rapporten efter søvn, så du ved, om du har brug for en hurtig opladning, før du tager ud på din dag.

Læs også  Gmail får en større redesign - se det i aktion lige her

Som et nik til kampen mod den igangværende coronavirus-pandemi tilføjede Apple endda en håndvaskfunktion, der registrerer bevægelser, der matcher handlingen med at vaske sine hænder. Funktionen coacher dig derefter gennem den og sikrer, at du vasker fuldt ud og i den passende tid.

Apple siger, at den har endnu flere Watch-funktioner på Vejen, og drillede Siri-sprogoversættelse som en af ​​disse funktioner, men uddybede ikke ud over en kort omtale.

Apple indpakket sin software segment ved at afsløre, at watchOS 7 beta vil være offentlig for første gang, så vi har alle muligheden for at afprøve de nye funktioner, ligesom vi gør med iPhone-opdateringer.

Artiklen forsætter under annoncen