Apple-begivenheds livestream: Se Apples første store begivenhed i sæsonen lige her

Apple-begivenheds livestream: Se Apples første store begivenhed i sæsonen lige her

16. september 2020 0 Af Mathias
  • Apple afslører Apple Watch Series 6, iPad Air 4 og mere ved sin “Time Flies” begivenhed tirsdag den 15. september, der begynder kl. 10:00 PT / 1:00 om eftermiddagen ET.
  • Ud over nye Apple Watch- og iPad-modeller rygtes Apple også om at annoncere AirTags, AirPods Studio og muligvis endda en nyt Apple TV ved arrangementet.
  • Septemberbegivenheden indeholder ingen oplysninger om iPhone 12.

Apple er vært for sin anden virtuelle begivenhed for året – og den første siden WWDC 2020 i juni – tirsdag 15. september kl. 10 PT / 13:00 ET. Dette handler traditionelt om det tidspunkt, hvor Apple skulle vise sin nye iPhone, men denne “Time Flies” -begivenhed forventes at fokusere på andre produktlinjer, såsom iPad og Apple Watch. Efter al sandsynlighed bliver vi nødt til at vente til oktober på iPhone 12, men forvent også masser af meddelelser i dag.

Hvis du vil se begivenheden live, kan du gøre det på Apples websted eller via den integrerede YouTube-video nedenfor. Vi ved ikke nøjagtigt, hvor længe begivenheden varer, men du skal sandsynligvis afsætte mindst en time:

Artiklen forsætter under annoncen

Med hensyn til den hardware, der kommer til begivenheden, foreslår lækager (og navnet på begivenheden), at Apple Watch vil tage centrum. Ikke kun forventes flagskibet Apple Watch Series 6 at debutere på tirsdag med en opdagelsesfunktion for iltniveau i blodet og en opgraderet EKG-app, men vi forventer også at se en mere overkommelig “Apple Watch SE” til at overtage $ 199 Series 3 Begge skal have lignende design som i serie 4 og 5.

Den anden lås til begivenheden er fjerde generation iPad. Air, der ryktes at modtage et betydeligt redesign for at indhente iPad Pro. Lækage fra august inkluderede fotos af en brugsanvisning, der tilsyneladende gav designen af iPad Air 4 væk, komplet med en kant-til-kant-skærm, de samme flade kanter som iPad Pro, Touch ID på tænd / sluk-knappen og en USB -C-port. I mellemtiden er knappen Hjem helt fjernet.

Læs også  Dette lækkede design ville sandsynligvis gøre Pixel 5 til en flopp

Disse er sandsynligvis de to søjler i begivenheden, men hvis det var alt Apple havde planlagt, det ville ikke kræve en hel virtuel begivenhed. Virksomheden har bestemt andre store meddelelser i vente, og mandag Front Page Tech vært Jon Prosser oplyste, at de længe rygtede AirTags endelig ville se dagens lys tirsdag. Disse enheder vil konkurrere med Tiles sikkerhedssporere og hjælpe dig med at holde styr på dine værdigenstande.

Artiklen forsætter under annoncen

Vi bør også høre mere om iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7 og tvOS 14 også, selvom iPhone 12 sandsynligvis bliver skubbet tilbage til slutningen af oktober, synes det usandsynligt, at disse softwareopdateringer ruller ud i denne uge. Vi kan også lære mere om “Apple One” abonnementstjenestepakken, de avancerede AirPods Studio-hovedtelefoner og den ottende generation iPad, men du bliver nødt til at indstille kl. ET for at finde ud af.