Apple annoncerer officielt iPhone 12-afsløringsbegivenhed til 13. oktober

Apple annoncerer officielt iPhone 12-afsløringsbegivenhed til 13. oktober

10. oktober 2020 Slået fra Af Mathias
  • Apple meddelte, at det afholder sin anden virtuelle begivenhed i efteråret den 13. oktober, hvor iPhone 12 forventes at lave sin længe ventede debut.
  • Lækager og rygter har antydet, at Apple lancerer fire helt nye iPhone-modeller i efteråret: iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max.
  • Du kan se “Hi, Speed” Apple-begivenheden den 13. oktober kl. 10 PT / 13:00 ET på Apples websted, Apple TV-appen og sandsynligvis streaming live på YouTube.

Sidste måned var Apple vært for en virtuel begivenhed for at afsløre en række nye enheder, men den nyeste iPhone var ingen steder at se. Vi fik tidligt kig på de nye iPad-, iPad Air- og Apple Watch-modeller, men for første gang på et stykke tid havde virksomheden ikke en ny iPhone at afsløre i september, da den nye koronaviruspandemi tvang Apple til at forsinke lanceringen med “et par uger”, som CFO Luca Maestri sagde i et indtjeningsopkald i slutningen af juli.

September kom og gik uden nogen officiel nyhed om Apples flagskibsprodukt, men tirsdag meddelte Apple endelig, at dets anden store begivenhed i efteråret finder sted den 13. oktober . Som sædvanligt inkluderer invitationen ingen detaljer, men vi vil næsten helt sikkert blive introduceret til iPhone 12 ved denne begivenhed.

Artiklen forsætter under annoncen
Don & # 039; t Miss : 10 bedste Prime Day-tilbud, du allerede kan få lørdag

Ifølge utallige lækager og rygter, der fører op til denne meddelelse, lancerer Apple fire iPhone 12 modeller i efteråret: 5,4 tommer iPhone 12 mini, 6,1 tommer iPhone 12, 6,1 tommer iPhone 12 Pro og 6,7 tommer iPhone 12 Pro Max. Baseret på invitationen (som blev sendt til pressemedlemmer tirsdag) ser det ud til, at hastighed vil være i fokus for begivenheden, da iPhone 12-modellerne utvivlsomt vil være hurtigere end deres forgængere:

Læs også  Apple, Elon Musk, Bill Gates og flere højprofilerede Twitter-konti hacket af Bitcoin-svindlere

Apple-Event
Inviteringen til Apples 13. oktober-begivenhed for at afsløre iPhone 12. Billedkilde: Apple

Som invitationen afslører, er Apple igen vært for begivenheden i Apple Park, hvor livestreamen begynder kl. 10 PT / 13:00 ET tirsdag den 13. oktober. Du kan streame begivenheden på Apple.com, og forudsat at intet væsentligt har ændret sig siden sidste måned, vil det sandsynligvis også streame på YouTube.

Artiklen forsætter under annoncen

Vi ved nu, hvornår Apple viser os iPhone 12-modellerne for første gang, men udgivelsesdatoer for de nye telefoner er stadig et mysterium. For nylig har lækager og analytikere antydet, at 6,1-tommer iPhone 12 og iPhone 12 Pro-modellerne kunne være klar til at blive sendt tidligere end iPhone 12 mini og iPhone 12 Pro Max, hvilket kan føre til en forskudt lanceringsplan, der ligner Apple håndterede lanceringerne af iPhone 8 og iPhone X.

Alle fire iPhone 12-modeller siges at have 5G-support og OLED-skærme. 5G-supporten er sandsynligvis, hvad Apple antyder i sin invitation. Telefoner skal alle være udstyret med lignende kompatible enheder, men mini- og standardmodellerne forventes at have dobbeltlinsekameraer, mens Pro-modellerne vil have tredobbeltkameraer.

Artiklen forsætter under annoncen