Apple annoncerer 15. september begivenheden 'Time Flies' til nyt Apple Watch og iPad

Apple annoncerer 15. september begivenheden 'Time Flies' til nyt Apple Watch og iPad

10. september 2020 0 Af Mathias
  • Apple annoncerede sin næste begivenhed onsdag, der skulle finde sted den 15. september kl. 10 PT.
  • Apple forventes at afsløre iPhone 12-serien ved begivenheden bestående af fire nye modeller, som alle har OLED-skærme og support til 5G-netværk.
  • Begivenheden streames live tirsdag den 15. september, ligesom WWDC 2020.

Alle større virksomheder i teknologibranchen er blevet påvirket af den nye koronaviruspandemi, og Apple er ingen undtagelse. Spar til WWDC 2020 live stream, Apple fremsendte produktmeddelelser med pressemeddelelser i meget af 2020. Det startede i marts med nye MacBook- og iPad-modeller, fortsatte i april med iPhone SE og vil sandsynligvis være Apples valgte metode til hardware meddelelser, indtil pandemien slutter. Men tirsdag afslørede Apple, at det vil afholde mindst endnu en virtuel begivenhed i år til iPhone 12.

Artiklen forsætter under annoncen

Apple CFO Luca Maestri bekræftede tilbage i juli, at levering af den næste iPhone ville være ”tilgængelig et par uger senere ”end normalt, hvilket sandsynligvis forklarer, hvorfor afsløringshændelsen finder sted lidt senere, end vi også er vant til. IPhone 11-begivenheden blev afholdt i Apple Park den 10. september, mens iPhone XS blev afsløret den 12. september. Det er ikke en væsentlig forsinkelse, men det er den nyeste Apple har afsløret en ny iPhone på mindst fem år.

Rygter og rapporter har antydet, at Apple lancerer fire iPhone 12-modeller i efteråret – to billigere modeller med skærme på 5,4 ” og 6,1 ” og to Pro-modeller med 6,1 ” og 6,7 ” -skærme. Alle fire menes at have OLED-skærme og 5G-understøttelse, men de avancerede modeller har sandsynligvis triple-bag kameraer i modsætning til dual-rear kameraer. Der er også en chance for, at Apple vælger en forskudt lancering, hvor to modeller ankommer i slutningen af september eller begyndelsen af oktober, og de to andre rammer markedet uger senere, svarende til iPhone 8 og iPhone X.

Læs også  Hvorfor Pixel fans bør rose iPhone

Ud over nye iPhone-modeller Bloomberg rapporterer, at Apple planlægger at lancere en ny iPad Air med en kant-til-kant-skærm, to Apple Watch-modeller, over-øret-hovedtelefoner og en mindre HomePod. Nogle af disse produkter blev rygtet om at blive afsløret via pressemeddelelse tirsdag, men vi har ikke set noget på Apples websted endnu. Det ville være fornuftigt at holde dem til arrangementet, da der vil være masser af tid til at udfylde.

Også med en afsløringsdato nu fast etableret, bør vi forvente, at den endelige version af iOS 14 også begynder at rulle ud i den nærmeste fremtid. Dette er naturligvis et hidtil uset år, men Apple ruller typisk den nyeste version af iOS ud til offentligheden omkring det samme tidspunkt, som en ny iPhone kommer ud, så forvent snart nyheder på den front.

Artiklen forsætter under annoncen

OPDATERING | 11:57 ET: Ifølge Bloombergs Mark Gurman, der forudsagde at Apple annoncerede en begivenhed i denne uge, den 15. september vil ingen iPhone 12-meddelelser indeholde: