Apple afslører iPadOS 14 med nye widgets, genkendelse af håndskrift og mere

Apple afslører iPadOS 14 med nye widgets, genkendelse af håndskrift og mere

23. juni 2020 0 Af Mathias
  • Apple introducerede iPadOS 14 på sin virtuelle WWDC-udviklerkonference tidligere i dag.
  • iPadOS-opdateringen inkluderer en række nye funktioner, herunder universel søgning, og en ny sidepanel-funktion til større granuleret app-kontrol.
  • iPadOS 14 kan også prale af forbedret Apple Blyantstøtte, inklusive en “Scribble” -funktion, der kan konvertere en brugers håndskrevne noter til tekst.

Coronavirus tvang Apple til at skifte ting op til WWDC i år. Mens keynote-adressen til Apples udviklerkonference typisk finder sted foran tusinder af udviklere, vil dette års hovednotat – og hele konferencen for den sags skyld – foregå praktisk talt. Naturligvis betyder det nye format ikke, at Apple ikke har spændende softwareudviklinger at annoncere. Per sædvanligt vil Apple tage hovednoten for at introducere en række opdateringer til iOS, watchOS, macOS, tvOS og mere.

Apple startede tingene ved at introducere os til iOS 14, en opdatering, der indeholder nogle nye meddelelsesfunktioner, Siri-forbedringer og meget mere. Derefter afslørede Apple en række opdateringer til iPadOS 14, inklusive de samme redesignede widgets, som Apple introducerede i iOS 14.

Artiklen forsætter under annoncen
Don & # 039; t Miss : Dagens bedste tilbud: 3M N95 ansigtsmasker, Purell på lager, Clorox visker, $ 24 Roku-afspiller, Samsung QLED-tv’er, mere

En bemærkelsesværdig forbedring af brugergrænsefladen er, at når en iPadOS 14-bruger har et indgående opkald, overtager underretningen ikke hele skærmen. Snarere kommer opkaldsmeddelelsen ind som en kompakt anmeldelse øverst på skærmen. Som et resultat kan du acceptere eller afvise et indgående opkald uden at skulle forlade den app, du i øjeblikket er i.

Apple tilføjede også et nyt sidebar UI, der er unik for iPadOS. Sidepanelet findes i apps som Fotos og Notes og giver brugerne større granuleret kontrol og udvidede anvendelsesmuligheder. Demonstrationen, vi så i Apples hovedtal, antyder, at brugergrænsefladen til sidebjælken vil sløre linjen mellem iPad og Mac yderligere.

Læs også  Ny undersøgelse gør en overraskende opdagelse om coronavirus i New York

Artiklen forsætter under annoncen

Den nye iteration af iPadOS inkluderer også forbedret søgefunktionalitet. Specifikt vil søgning på iPadOS 14 noget ligne søgning på macOS i det omfang, at den kan bruges til at søge efter specifikke filer, dokumenter og kontakter inden for apps.

iPadOS 14 leverer også forbedret support til Apple Pencil. Mest bemærkelsesværdigt vil den kommende iPadOS-opdatering indeholde en funktion, som Apple refererer til som Scribble . Denne funktion ser særlig spændende ud og giver Apple Pencil-brugere mulighed for at få deres håndskrevne noter automatisk konverteret til tekst.

Et interessant spids, der ikke udtrykkeligt er nævnt i Keynote er, at iPadOS 14 giver brugerne mulighed for at indstille deres standard-e-mail- og browser-apps. Dette er en længe for sen forbedring og bør være velkomne nyheder for folk, der specifikt finder Apples standard Mail-app som en smule mangler.

Artiklen forsætter under annoncen

Det siger sig selvfølgelig, at mange, hvis ikke alle, de funktioner, Apple introducerede med iOS 14 – inklusive nye Siri-animationer og en ny Translate-app – vil også være en del af iPadOS 14-udgivelsen.