Apple afslørede netop et unikt tilbehør til iPhone 12-serien

Apple afslørede netop et unikt tilbehør til iPhone 12-serien

15. oktober 2020 Slået fra Af Mathias
  • Apple annoncerede de fire iPhone 12-telefoner, inklusive et helt nyt tilbehør, der blev opfundet til iPhone 12-serien.
  • Apple genoplivet MagSafe-mærket for at betjene iPhone. MagSafe Charger og MagSafe Duo Charger er de to magnetiske trådløse opladere, som Apple har lavet til iPhone.
  • De trådløse opladere understøtter hastigheder på op til 15W og hold iPhone 12-telefoner på plads for optimal opladning ved hjælp af magneter.

Apple afslørede netop fire nye iPhones, en del af iPhone 12-serien, under sin virtuelle pressekonference. Det er ikke overraskende, at telefonerne deler det samme samlede glas-sandwich-design komplet med en Face ID-udskæring foran. IPhone 12-telefoner er de første iPhones i årevis, der får et stort redesign. Skærmen kan være den samme på alle telefoner, inkluderet Face ID-hak, men de har alle et nyt metalchassis, der leverer flade kanter og buede hjørner. Designændringen gør det muligt for Apple at udnytte det interne rum bedre for at imødekomme de ekstra 5G-komponenter uden at gå på kompromis med batteriets levetid. Og telefonen kan også klare sig bedre i utilsigtede fald.

Tilføjelsen af 5G påvirker ikke kun batteriets levetid. Det påvirker direkte prisen på telefonen, og det er sandsynligvis derfor, at Apple fjernede opladeren og de kablede øretelefoner fra kassen. Der er en anden grund til at droppe kablet opladning og hovedtelefoner. Apple bevæger sig mod en trådløs fremtid, både når det gælder batteriopladning og datatransmission. Og iPhone 12-serien er den første til at få en helt ny type tilbehør til det. Mød den nye MagSafe Charger og Duo-versionen af den.

En af de bedste ting ved MacBook-bærbare computere var MagSafe-opladeren. Apple droppede det, da det flyttede til USB-C-kun Mac-computere, og mange mennesker savner den magnetiske oplader, der havde en kritisk rolle. Det forhindrede ulykker, der kunne ende med alvorlige skader på den bærbare computer.

Læs også  'Spider-Man' PS4-ejere får ikke den remasterede PS5-version gratis
Apple MagSafe
iPhone 12 magneter kan rumme tilbehør som den nye mini tegnebog. Billedkilde: Apple Inc.

MagSafe-opladere, som Apple udviklede til iPhone, har et andet formål. De er beregnet til at holde opladerne på plads bag på iPhone. IPhone 12 har små magneter på bagsiden, placeret cirkulært omkring den trådløse opladningsspole. Magneterne tilsluttes den trådløse oplader og holder den på plads.

Artiklen forsætter under annoncen
iPhone 12 MagSafe
iPhone 12s magnetsystem klikker på sager og MagSafe-opladeren. Billedkilde: Apple Inc.

Opladeren understøtter hastigheder på op til 15W, hvilket er en opgradering til iPhones trådløse opladningshastigheder. Det er næsten lige så hurtigt som de 18W kablede opladere, som de nye iPhones understøtter.

iPhone 12 MagSafe iPhone 12 MagSafe

Diagram viser alle komponenter inde i den trådløse opladningsspole på bagsiden af iPhone 12. Billedkilde: Apple Inc.

Apple er ikke den eneste leverandør af magnetiske trådløse opladere til iPhone 12-serien, og vi har allerede set sådanne produkter lække i timerne forud for begivenheden. Men det er MagSafe-opladere vil sandsynligvis være det første valg for mange mennesker.

Artiklen forsætter under annoncen

Der fortælles stadig ikke, hvornår AirPower ankommer, hvis nogensinde. Men MagSafe Duo Charger skal kompensere for det indtil videre, da det vil være i stand til at oplade både iPhone og uret trådløst. MagSafe-opladere fungerer med beskyttende etuier, og iPhone 12-magneter understøtter også eksternt tilbehør, som en helt ny mini-tegnebog.

iPhone 12 MagSafe

Apple MagSafe En animation viser, at MagSafe-tilbehør fungerer sammen med iPhone 12, selvom telefonen sidder i et beskyttende etui. Billedkilde: Apple Inc.

MagSafe-opladeren, læderpung og iPhone 12-silikone-etui og etui fra Clear vil være tilgængelig den 16. oktober. IPhone 12 læderetui vil være tilgængelig den 6. november. MagSafe Duo Charger og Leather Sleeve lanceres senere på året.

Artiklen forsætter under annoncen