App med signalmeddelelser vil nu sløre folks ansigter under protester

App med signalmeddelelser vil nu sløre folks ansigter under protester

7. juni 2020 0 Af Mathias
  • Signal-app-downloads er steget markant i USA, da demonstranter har ledt efter ende-til-ende krypterede chat-apps for at sikre deres kommunikation.
  • Signal annoncerede også en helt ny sikkerhedsfunktion, et værktøj, der automatisk kan opdage og sløre ansigter på fotos til støtte for den aktuelle protester mod racisme i USA og i udlandet.
  • Ansigtssløringsfunktionen er tilgængelig i den seneste signalopdatering, og appen kan installeres på iPhone og Android.

Meddelelser apps, der tilbyder ende-til-ende kryptering bølge i popularitet under protester. Dette er apps, der kan skjule chats fra enhver, der gennemser en telefon, softwarebackupe, cloud-data og brugerkontooplysninger, der er opnået fra tech-virksomheder. Ende-til-ende-kryptering tillader kun de to parter i samtalen at se indholdet af chatten, og nogle af disse apps tilbyder også adgangskodebeskyttelse. Apples iMessage er krypteret fra ende til ende, ligesom Facebooks WhatsApp, Telegram og Signal.

Telegram steg i popularitet hos demonstranter i Hong Kong sidste sommer, og det er nu tid for Signal at skinne i USA, hvor flere og flere mennesker har downloadet det siden George Floyd-protesterne startede i sidste uge.

Protesterne mod politiets brutalitet blev mødt med endnu mere politiets brutalitet, hvor nogle mennesker arresteres uden grund. Dette kan forklare, hvorfor demonstranter muligvis er interesseret i at skifte til apps, der kan beskytte kommunikation, og som ikke indsamler så meget nyttige metadata om brugere. Signal kvalificerer sig.

Tjenester, der overvåger app-downloads, som App Anie og Apptopia, bemærkede en stigning i signal-downloads. Denne sidste weekend blev appen installeret 37.000 gange, rapporter Mashable rapporter. Det er en rekord for appen. Desuden blev appen downloadet 121.000 gange i USA alene siden den 25. maj, bemærker rapporten.

Læs også  5G iPhone 12-modeller kan muligvis ikke lanceres før i november
Artiklen forsætter under annoncen

En af appens fordele frem for andre er, at Signal indsamler ikke andre data om brugeren. I forhold til det vil dine WhatsApp-chat-sikkerhedskopier, der muligvis kan gemmes i en sky, ikke krypteres. Følgende tweet fra 2016 viser, hvilken slags data Signal var i stand til at give, da virksomheden svarede på en “stævning fra det østlige distrikt Virginia.” Signal kunne kun tilbyde myndigheder oplysninger om den dato og det tidspunkt, en bruger registrerede hos Signal, og den sidste dato, hvor brugeren fik adgang til det.

Signal tilbyder også support til flygtige meddelelser, hvilket betyder, at du kan indstille dine meddelelser til at forsvinde .

Krypteret meddelelsesapp Signal lancerer et nyt værktøj til sløring af ansigter, der fungerer automatisk, på enheden, på fotos. Billedkilde: Signal

Virksomheden annoncerede en helt ny funktion onsdag, og det er et værktøj, der automatisk slører ansigterne på fotos. ”En øjeblikkelig ting synes klar: 2020 er et ret godt år til at dække dit ansigt,” forklarede signal i et blogindlæg, og tilføjede, at det understøtter protesterne mod racisme:

Artiklen forsætter under annoncen

Lige nu marsjerer folk rundt omkring i verden og protesterer mod racisme og politiets brutalitet , rasende over de seneste politimord på George Floyd og Breonna Taylor. Hos Signal støtter vi de mennesker, der er gået ud på gaderne for at få deres stemmer hørt. Vi tror på, at noget i Amerika er nødt til at ændre sig, og selvom vi ikke ved nøjagtigt hvordan, støtter og stoler vi på de mennesker, der selvorganiserer sig rundt i landet for at finde ud af det.

Værktøjet til sløring af ansigter er indbygget i den nyeste version til Android og iOS, og det vil registrer ansigter og slør dem automatisk. Det kan gå glip af nogle af dem, men brugerne har en måde at sløre dem manuelt på. Al behandling foregår på enheden, og ingen data forlader telefonen.

Læs også  Forudbestillinger af Xbox Series X begynder den 22. september kl. 11 ET