Android 11-meddelelse forsinket på grund af protester om politiets brutalitet

Android 11-meddelelse forsinket på grund af protester om politiets brutalitet

3. juni 2020 0 Af Mathias
  • Beta-udgivelsesdatoen for Android 11 blev netop udsat, da Google besluttede at annullere den lanceringsbegivenhed, den havde planlagt til 3. juni.
  • Google annoncerede ændringen af ​​tidsplanen via Twitter og sagde, at “nu er det ikke tid til at fejre.”
  • Flytningen kommer som svar på bølgen af ​​protester mod politiets brutalitet, der fulgte efter mordet på George Floyd.

Google frigav den første Android 11 beta-version for et par uger siden, men det er bare udviklereksemplet, der normalt går foran den formelle introduktion af en ny Android-version. Den officielle afsløring sker typisk i maj, og derefter ruller den første offentlige beta ud et par måneder forud for den endelige version. Men 2020 har været alt andet end typisk, da den nye coronavirus ændrede alt, hvad vi tog for givet. Google blev tvunget til at lukke sine begivenheder, og dette års I / O blev annulleret helt. Pixel 4a-lanceringen blev skubbet tilbage som et resultat, og det samme var Android 11-afsløringen og frigivelsen af ​​den første offentlige beta.

Google planlagde at annoncere Android 11 den 3. juni, næsten en måned senere, end det normalt ville have gjort, men det sker heller ikke. Denne gang er det den nylige bølge af protester i Minneapolis og andre steder efter mordet på George Floyd.

“Vi er glade for at fortælle dig mere om Android 11 , men nu er det ikke tid til at fejre, ”skrev Google på den officielle Android-udviklere Twitter-konto for et par timer siden. ”Vi udsætter den 3. juni begivenhed og betaversion. Vi kommer snart tilbage med mere om Android 11. ”

Google adresserer ikke eksplicit opstande, men frigørelsesforsinkelsen er klart relateret til de eskalerende begivenheder omkring Floyd's død og anden ubevæpnet sort personer, der er dræbt af politiet i de sidste par måneder.

Læs også  Dette er verdens første telefon med et kamera under skærmen
Artiklen forsætter under annoncen

Protester mod politiets brutalitet blev intensiveret i Minnesota denne uge, hvilket førte til en uventet vending af begivenhederne. I løbet af få dage så vi politiet kollidere med demonstranter og gå så langt som at arrestere CNN journalister, der dækkede protesterne. Journalisterne blev frigivet, og Minnesota-guvernør Tim Walz undskyldte for arrestationen af ​​journalisterne og sagde, at “det var helt uacceptabelt.”

Som protesterne i Minnesota udfoldedes, Trump tog til Twitter for at henvende sig til dem, men formåede at få en af ​​hans beskeder markeret for anden gang på få dage. Denne gang fik tweeten, der indeholdt bemærkningen ”når plyndringen starter, skyderiet starter” Twitter til at censurere den for at glorificere vold. Den anvendte derefter det samme flag på et tweet i Det Hvide Hus, der citerede den samme meddelelse.

Separat flyver føderale embedsmænd en ubevæpnet rovdyrdrone over Minneapolis på fredag ​​til overvågningsformål.

Senere Fredag ​​blev politibetjent Derrick Chauvin tiltalt for tredjegrads drab og drab. Chauvin var den arresterende officer, der blev holdt med knæet på Floyds hals i en video, der blev viral. Floyd døde mandag. Protester mod politiets brutalitet fortsatte overalt i landet med nogle vendende voldelige.

Artiklen forsætter under annoncen

Alt dette sker under en vedvarende sundhedskrise, der blev fremkaldt af den nye coronavirus det er i stand til let at sprede sig i samfund og skarer, såsom samlinger af mennesker, der deltager i disse protester. Med alt dette i tankerne er det at fejre Android noget, der skal udsættes, og det vil være interessant at se, om Sony følger efter med sin 4. juni PS5-begivenhed.

Læs også  Sonys store PS5-opdatering låser SSD-slot op for øget spillagerplads