Amazon siger, at PS5-prisen og udgivelsesdatoen, hvor det lækkede, var falsk

Amazon siger, at PS5-prisen og udgivelsesdatoen, hvor det lækkede, var falsk

21. juni 2020 0 Af Mathias
  • Denne uges lækker PS5-pris og frigivelsesdato fra Amazon France var ikke en ulykke, men et doktreret skærmbillede.
  • Den falske liste cirkuleret online i et par dage, før Amazon Frankrig bekræftede, at den ikke var ægte.
  • Sony gjorde listen PS5, PS5 Digital Edition og nyt tilbehør på Amazon på forskellige markeder uden at afsløre omkostningsoplysninger eller lanceringsoplysninger.

PlayStation 5 har været byens tale i et par dage nu, og det er takket være en kombination af lækager og officielle nyheder om den nye konsol. Sonys design-afsløring sidste torsdag hjalp bestemt med at få samtalen igang, hovedsageligt på grund af det usædvanlige design af spilriggen. Men den nye PlayStation var også genstand for et par prislekkager, da den nye konsol blev noteret på Amazon i forskellige lande. Amazon UK-kunder fandt i sidste uge, at de kunne bestille en “2TB PS5” -konsol til £ 599,99, men forhandleren bemærkede, at dette var fejl. Efter Sonys begivenhed satte den officielle PlayStation-konto, der sælges på Amazon France, lister over de to nye PS5-versioner såvel som alt det kommende PS5-tilbehør, som Sony viste under traileren for design-afsløringen i sidste uge. Et skærmbillede af PS5-listen til Frankrig begyndte at cirkulere online, da det indeholdt konsolens pris og frigivelsesdato. Amazon Frankrig siger nu, at billedet er falsk.

Artiklen forsætter under annoncen

“Screenshotet, der viser en PS5-produktside på amazon.fr med en pris på 499 € og en frigivelsesdato den 20. november, er en falsk og kommer ikke fra vores hjemmeside, ”fortalte en talsmand fra Amazon Frankrig TechRadar .

PS5-notering på Sonys PlayStation-konto på Amazon France afslører påstået pris og udgivelsesdato. Skærmbillede blev doktreret, bekræftet Amazon France. Billedkilde: Amazon via Reddit

Billedet ovenfor lavede runderne for et par dage siden, og vi fortalte dig, at du skal behandle er med det samme omhu som enhver anden lækage.

Læs også  Dette sikkerhedsproblem gør, at jeg aldrig vil eje en Android-telefon

Oplysninger om prisfastsættelse og frigivelsesdato var bestemt mening, i betragtning af hvad andre lækager hævder. € 499,99 / $ 499,99 har altid været det søde sted for PS5, en konsol, der vil levere et massivt ydelsesforhold sammenlignet med PS4 Pro. Desuden blev den 20. november lanceringsdato nævnt af andre i fortiden. Derefter kan den, der dog har fotograferet skærmbilledet, have brugt de samme lækager til inspiration.

Artiklen forsætter under annoncen

Dette ændrer ikke det faktum, at Sony allerede angiver listen PS5, PS5 Digital Edition og DualSense-controller på Amazon. Bortset fra Frankrig har Sony også givet udgivelse af PS5-sider til Amazon Italien. På siderne bemærkes, at produkterne ikke er tilgængelige på dette tidspunkt uden at afsløre omkostninger eller forsendelsesdatoer. Sony tilføjede også en PS5-præsentationsside på Amazon USA.

Sony vil sandsynligvis annoncere faktiske lanceringsdetaljer for de to PS5-konsoller og det nye tilbehør i de kommende måneder, da vi kommer tættere på det “efterår 2020” -startvindue. På det tidspunkt vil forskellige detailhandlere tilbyde forhåndsbestilte optioner, og Amazon ser ud til at være en af ​​dem.

Det er imidlertid uklart, hvornår PS5-priser vil dråbe. Nylige rapporter hævdede, at Microsoft ser ud til at underbøde Sony i år og gøre Xbox Series X mere overkommelig end PS5. Men Sony gjorde det allerede klart, at det vil tilbyde købere to PS5-muligheder, herunder en mere overkommelig version af Digital Edition.

Artiklen forsætter under annoncen

Et nyligt rygtet sagde, at Microsoft planlægger at overraske fans med en række Xbox-meddelelser næste måned, herunder en meget overkommelig Series S-konsol. Enheden vil angiveligt koste halvdelen af, hvad Microsoft vil opkræve for Xbox Series X i efteråret, med virksomheden klar til at gå helt ned til $ 200 for at fange et nyt publikum, der ellers måske ikke køber en konsol i første omgang.

Læs også  Google Maps har lige fået en af de vigtigste opdateringer nogensinde