Amazon er ved at foretage en enorm ændring af Prime Video

Amazon er ved at foretage en enorm ændring af Prime Video

26. juni 2020 0 Af Mathias
  • Amazon Prime Video kan snart tilføje live tv-kanaler i henhold til en række nylige jobfortegnelser og en branche, der talte til -protokol ).
  • I følge Amazons jobfortegnelser ønsker virksomheden at opbygge “næste generelle lineære katalogsystemer for at give de bedst mulige -klasse Lineær tv-oplevelse til Prime Video-kunder. ”
  • Amazon har eksperimenteret med live-tv i årevis fra Amazon-kanaler og en dedikeret News-app til live-udsendelser af NFL- og EPL-spil.

En af måderne, som Hulu har adskilt sig fra andre populære streamingtjenester som Netflix, er ved at tilføje en live TV-mulighed. Hvis du er villig til at bruge yderligere $ 50, kan du nyde alt det originale og licenserede indhold, som Hulu har at tilbyde ud over over 65 live og on-demand TV-kanaler. Hulu Live TV blev hurtigt den mest populære tv-streamingtjeneste på markedet, men en ny rival kan snart udfordre Hulu til tronen.

Ifølge Pro tocol , Amazon planlægger at bringe en live TV-service til Prime Video. Flere joboversigter har dukket op online, hvilket antyder lige så meget, og en industriinsider fortalte publikationen, at Amazon “aktivt forfølger” licensaftaler til live og lineær programmering. ”Du skulle antage, at de taler til alle,” tilføjede han.

Selvom Amazon endnu ikke har meddelt nogen specifikke planer, ser det ud til, at en jobfortegnelse udtrykker dem:

Lineær (24/7 tv- eller tv-programmering) er en af ​​de vigtigste muligheder for Prime Video-kunder. Selvom video on demand øges, vejer de globale visningstimer til fordel for live eller planlagt tv og lineær streaming forventes at vokse med 64% i de næste to år. Vi i Prime Video Catalog bygger næste generelle lineære katalogsystemer for at give den bedste linie-tv-oplevelse til Prime Video-kunder. Det er dag 1 for den lineære tv-oplevelse på Prime Video.

Som -protokol påpeger, ville dette ikke være første gang Amazon eksperimenterer med lineære tv-tilbud. I de sidste par år er NFL -spillet torsdag nat fodbold sendt på Prime Video og Twitch. Plus, bare for få dage siden, annoncerede Amazon, at engelske Premier League-kampe streamer gratis på Twitch i England, der starter senere i denne måned. Men det lyder som Amazons ambitioner vil strække sig endnu længere fremad.

Læs også  PS5 DualSense controller-pris var lige lækket
Artiklen forsætter under annoncen

En anden stillingsfortegnelse ser ud til at trække gardinet tilbage i det mindste nogle af denne ambition: ”Vi søger en erfaren produktchef for Prime Video Linear TV-teamet til at omdefinere, hvordan kunder ser 24/7 lineært tv-indhold. Lineært tv giver kunderne mulighed for at se 24/7 streams af deres foretrukne tv-stationer, der udsender programmer, herunder sport, nyheder, film, prisudstillinger, specielle begivenheder og tv-shows. ”

Sidste efterår lancerede Amazon en dedikeret News-app på Fire TV med flere direktesendte nyhedskanaler, herunder ABC News Live, CBS News Live, Yahoo News og Cheddar. Amazon oprettede også en Channel Guide tilbage i 2018 for at hjælpe seerne med at sortere gennem alle Amazon-kanaler, de har abonneret på, hvoraf nogle indeholder live-programmering. Men baseret på alle stillingsfortegnelser og Protokollos kilder, lyder det som noget på det samme område som Hulu Live TV, Sling TV eller YouTube TV er i værkerne på Amazon. Det er måske ikke så robust eller inkluderer så mange kanaler som disse tjenester, men alt hvad det virkelig behøver at gøre er at hjælpe med at sælge flere Amazon Prime-abonnementer.

OPPDATERING | 18:14: Amazon nåede ud i en e-mail for at præcisere, at der ikke er noget nyt i værkerne, som den originale -protokol -rapport antyder og forklarer at stillingerne er for teams, der i øjeblikket understøtter “hundredvis af live tv-stationer rundt om i verden”, der allerede er en del af Prime Video Channels.