Alt, hvad Google lige har annonceret på sin Pixel 5-afsløringsbegivenhed

Alt, hvad Google lige har annonceret på sin Pixel 5-afsløringsbegivenhed

3. oktober 2020 Slået fra Af Mathias
  • Google afslørede fire nye enheder på sin Launch Night In-begivenhed onsdag den 30. september.
  • Pixel 5, Pixel 4a (5G), Chromecast med Google TV og Nest Audio blev alle officielt bekræftet, selvom alle fire enheder var set i flere lækager før begivenheden.
  • Alle fire nye Google-enheder kan købes inden udgangen af oktober.

Google afholdt sin lanceringsaften i onsdag for at annoncere et antal nye enheder. Som forventet var nye Pixel-modeller stjernen i showet, men vi fik også at se en ny Chromecast med indbygget Google TV og en lydfjernbetjening inkluderet samt Nest Audio-smarthøjttaleren, der overtager Google Home. .

Hvis du vil vide mere om alt, hvad Google annoncerede, se vores resumé nedenfor.

Artiklen forsætter under annoncen
Gå ikke glip af : Dagens bedste tilbud: Lysol-servietter med rabat , 25 ¢ coronavirus ansigtsmasker, AirPods salg, 30% rabat på Savage x Fenty, mere

Chromecast med Google TV

Android TV blev officielt omdøbt som Google TV onsdag med en helt ny brugergrænseflade og bedre integration til YouTube TV. Vi blev også introduceret til en ny Chromecast, der er i stand til at udsende 4K HDR-indhold med Dolby Vision. Den nye dongle leveres også med en stemmefjernbetjening, der har en dedikeret Assistent-knap, som du kan bruge til at finde noget at se, afspille musik eller styre dine smarte enheder rundt i huset.

Den nye Chromecast vil være tilgængelig i farverne Sne, Himmel og Solopgang til $ 49,99 fra 15. oktober.

Artiklen forsætter under annoncen

Nest Audio

Når vi taler om rebrands, fremviste Google også den nye Nest Audio-smarte højttaler, som Google Home-navnet bliver sat ud på græsgange. Nest Audio er 75% højere og har 50% stærkere bas end den originale Google Home-højttaler, har en 19 mm tweeter og en 75 mm midterwoofer og kan nemt synkroniseres med andre Google-enheder.

Læs også  CDC opdaterede sin koronavirusisolering og karantænevejledning

Nest Audio lanceres i Chalk, Charcoal, Sand, Sky og Sage farveindstillinger den 5. oktober for $ 99,99.

Artiklen forsætter under annoncen

Pixel 4a (5G)

Efter at have bekræftet eksistensen og prisen på denne telefon for næsten to måneder siden afslørede Google officielt Pixel 4a 5G ved sin hardware-begivenhed. Som forventet har Pixel 4a 5G en 6,2-tommer Full HD OLED-skærm, en Snapdragon 765G-processor, 6 GB RAM, 128 GB internt lager, 3885 mAh batteri, 8 megapixel frontkamera og et dobbeltkamera-system med en 12-megapixel dual-pixel linse og en 16-megapixel ultrabred linse.

Pixel 4a (5G) starter ved $ 499 og vil være tilgængelig i Japan den 15. oktober.

Artiklen forsætter under annoncen

Pixel 5

Pixel-5 Billedkilde: Google

For dem, der er på markedet for lidt mere magt, annoncerede Google også Pixel 5, der er lidt mindre end Pixel 4a (5G) med sin 6-tommer skærm, men har også et par bemærkelsesværdige opgraderinger. Den fleksible OLED-skærm er i stand til at gå op til 90 Hz for en, og Pixel 5 har også et større 4080 mAh batteri. Du får også 8 GB RAM og vandmodstand, men Pixel 5 mangler et lydstik og har nøjagtigt de samme kameraer foran og bagpå.

Google frigiver Pixel 5 den 15. oktober fra 699 $.

Artiklen forsætter under annoncen