Alt, hvad Amazon lige har annonceret på sin store hardware-begivenhed – inklusive et flyvende sikkerhedskamera

Alt, hvad Amazon lige har annonceret på sin store hardware-begivenhed – inklusive et flyvende sikkerhedskamera

29. september 2020 Slået fra Af Mathias
  • Amazon afholdt en kæmpe hardware-begivenhed på torsdag, hvor den fremsatte en række nye meddelelser.
  • Virksomheden afslørede nye Echo-enheder inklusive en fuldstændig redesignet Echo Dot med et sfærisk design og et Ring-sikkerhedskamera, der faktisk flyver rundt i dit hjem autonomt.
  • Her fortæller vi dig om alle de nye enheder, som Amazon afslørede.

Amazon afholdt en kæmpe hardware-begivenhed på torsdag og fremsendte en række store meddelelser … men det besluttede af en eller anden grund ikke at streame begivenheden til offentligheden. I stedet havde kun medierne adgang – hvis kun virksomheden havde et massivt skynetværk, der kunne håndtere alle de samtidige streams! Vil du se, hvad vi så i dag fra Amazons store begivenhed? Alle de grundlæggende er dækket nedenfor, og du kan udfylde alle emnerne med alle de pressemeddelelser, der nu er live på Amazons pressecenterside.

I DAG & # 039; S BEDSTE AMAZON-TILBUD : Se på alle de tidlige Prime Day 2020-tilbud på Amazon lige nu

Helt ny Echo smart højttaler

Amazon Echo Billedkilde: Amazon

Amazons nyeste Echo-højttaler har et fuldstændigt revideret design, der ikke ligner de Echo-højttalere, du i øjeblikket kender og elsker. I stedet er det en sfærisk smart højttaler, der drives af Amazons nye “AZ1 Neural Edge” -processor. Den nye model frigives snart for $ 99 og kommer i farverne Charcoal, Glacier White og Twilight Blue.

Echo Dot (4. generation)

Echo Dot

Amazons 4. generation Echo Dot har et sfærisk design ligesom den større Echo smart højttaler. Ligesom de nuværende prikker vil de nye modeller blive prissat til $ 49,99 for den almindelige version og $ 59,99 for den nye Echo Dot with Clock.

Eero 6

Eero 6

Det nyeste Eero mesh Wi-Fi-system hedder Eero 6 og som navnet antyder, er den store nyhed her tilføjelsen af Wi-Fi 6 support. To hovedversioner vil blive gjort tilgængelige: Eero 6 til $ 129,99 Eero Pro 6 mesh-systemet til $ 229,99.

Artiklen forsætter under annoncen

Ring til biler

Ring Always Home Cam

Rings første sikkerhedskameraer til biler er ikke dit løb kameraer. De nye bilkam- og bilalarmsystemer fungerer med den samme app som andre Ring-produkter, og hver tjener et andet formål. Bilalarmen på 59,99 dollar opretter forbindelse til din bils diagnostiske port og advarer dig i tilfælde af et indbrud. $ 199,99 Car Cam er et suped-up dash cam, der optager både i din bil og udenfor, og det fungerer, mens bilen er parkeret.

Ring altid hjemmekamera

Ring Always Home Cam

Ringen er altid hjemme Cam er som intet, du nogensinde har set før. Det er en skør ny drone, der flyver autonomt rundt i dit hus og overvåger bevægelse, mens du er væk. Den sender alarmer og sporer bevægelse, som du forventer, og vender tilbage til sin dock alene, når den skal oplades. Der er foreløbig ingen fast udgivelsesdato, men det koster $ 249,99, når det rammer Amazons virtuelle butikshylder næste år.

Echo Show 10

Echo Show 10

Amazons næste generations Echo Show 10 har masser af nye funktioner, men den største kommer med et grundlæggende redesign: det har en drejelig skærm, der automatisk følger dig rundt, når du bevæger dig. Det er en fantastisk ny funktion, der sikrer, at det indhold, du har brug for, altid er synligt, og det koster $ 249,99, når det frigives.

Fire TV Stick og Fire TV Stick Lite

Fire TV Stick 4K Remote Billedkilde: Amazon

Fra Amazons pressemeddelelse:

Bedst sælgende Fire TV-stick nu 50% mere kraftfuld med HDR og Dolby Atmos Support – kun $ 39,99

Den helt nye Fire TV Stick har en forbedret 1,7 GHz quad-core processor, der gør den 50% mere kraftfuld end den forrige generation. Den nye Fire TV Stick leverer hurtig streaming i 1080p ved 60 fps med HDR-kompatibilitet. Dual-band, dual-antenne wifi understøtter 5 GHz-netværk for mere stabil streaming og færre droppede forbindelser. Fire TV Stick har også Dolby Atmos til fordybende lyd med kompatibelt indhold og højttalere og en Alexa Voice Remote med dedikeret strøm, lydstyrke og lydløs knapper til nem kontrol af tv, soundbars og A / V-modtagere. Den helt nye Fire TV Stick leverer forbedret ydeevne, mens den bruger 50% mindre strøm end den forrige generation.

Fire TV Stick Lite — Overkommelig streaming i fuld HD på Fire TV — Kun $ 29,99

Fire TV Stick Lite er en ny, endnu mere overkommelig måde at starte streaming i fuld HD på. Fire TV Stick Lite er 50% kraftigere end den tidligere generation af Fire TV Stick og inkluderer den mest processorkraft fra enhver streaming medieafspiller under $ 30. Den har HDR-understøttelse og leveres med Alexa Voice Remote Lite, en ny fjernbetjening, der giver dig mulighed for at bruge stemme til at finde, starte og kontrollere indhold.

Begge modeller frigives i USA og et par andre markeder i næste uge, og de indleder en helt ny Fire TV-brugergrænseflade.

Amazon Luna cloud gaming service

Alt, hvad Amazon lige har annonceret på sin store hardware-begivenhed - inklusive et flyvende sikkerhedskamera

Det er rigtigt, Amazon har afsløret sit eget spil service til at konkurrere med lignende tilbud fra Google, Microsoft og mere. Her er nøgledetaljerne fra Amazons note til pressen:

  • Luna er bygget med brugerdefinerede AWS-spilservere og kan streame spil uden lange downloads, opdateringer eller komplicerede konfigurationer

  • Luna Controller forbinder direkte til skyen for øjeblikkelig afspilning på Fire TV, PC og Mac samt på webapps til iPhone og iPad med Android kommer snart

  • Alt, hvad Amazon lige har annonceret på sin store hardware-begivenhed - inklusive et flyvende sikkerhedskamera

  • Den multi- antennedesign muliggør uafbrudt wifi til spil med lavere latens og muligheden for problemfrit at flytte fra skærm til skærm
  • Kunder kan abonnere på Luna -kanalen som en del af tidlig adgang og spille favoritter som Resident Evil 7, Control og mange flere

  • Amazon annoncerede også en aftale med Ubisoft for at gøre Ubisoft-kanalen tilgængelig direkte gennem Luna

Dig kan anmode om tidlig adgang til Luna lige her på Amazons websted, og det koster $ 5,99 pr. måned, når det lanceres med mere end 100 spil tilgængelige til at streame lige ud af porten.

Læs også  Google vil producere Pixel 6 i Kina for at undgå forsinkelser i lanceringen