AirPods Pro 2 lækkede billeder viser sandsynlige designændringer

AirPods Pro 2 lækkede billeder viser sandsynlige designændringer

23. oktober 2021 Slået fra Af Mathias

Under MacBook-eventen i sidste uge præsenterede Apple AirPods 3 og bekræftede dermed alle rygter om, at de billigere AirPods vil få et nyt design.

AirPods 3 ligner AirPods Pro meget, selv om det ikke er en kopi. AirPods 3 er omtrent lige så høje som AirPods Pro, da de har en mindre stilk. Men AirPods 3-etuiet er ikke lige så bredt som AirPods Pro, da de ikke leveres med brugerudskiftelige spidser.

Apple afslørede ikke også den længe ventede AirPods Pro 2-model på udstillingen, men gav de dyrere øretelefoner en lille opgradering. Det er MagSafe trådløs opladning, hvilket betyder, at hylsteret kommer med indbyggede magneter.

Apple vil sandsynligvis afsløre AirPods Pro 2-øretelefonerne i 2022. Det er i hvert fald hvad alle rygter har hævdet i det meste af året. Den nye Pro vil også få sit eget redesign, ifølge nogle rapporter. Men en påstået AirPods Pro 2-sædelækage tyder på, at der måske kun er tale om minimale designændringer.

Artiklen forsætter under annoncen

AirPods Pro 2 rygter og pris

Tidligere rygter sagde, at Apple ønsker at fjerne stilken fra AirPods Pro 2 og bygge flere sundhedsfunktioner ind i de trådløse øretelefoner. Nogle af Apples rivaler har allerede lanceret AirPods-rivaler, der ikke har nogen stilk. Selv Apple gjorde det med Beats-mærket. Beats Studio Buds, der blev lanceret tidligere i år, er lidt mere omfangsrige end AirPods Pro. Men de har understøttelse af støjreduktion ligesom Pro.

Hvad angår funktionen til helbredsregistrering, er det stadig uklart, hvad de kan være. AirPods 3 har allerede en sensor, som ikke findes på andre AirPods-modeller eller øretelefoner fra konkurrenterne. Høretelefonerne bruger huddetektorer til at fortælle, om de er inde i øret eller har kontakt med en anden overflade. Alle oplysninger peger også på, at enheden vil have samme pris som originalen.

Læs også  Chromecast guide: Se hvordan du opsætter og "caster"

AirPods Pro 2 Leak
Lækket billede viser et påstået AirPods Pro 2-etui-design. Billedkilde: MacRumors

AirPods Pro 2-billeder lækker

Men hvad nu, hvis AirPods Pro 2 har samme generelle design som deres forgænger? Det er en mulighed, ifølge MacRumors. Bloggen er kommet i besiddelse af disse lækkede billeder, der angiveligt viser AirPods Pro 2-designet.

Artiklen forsætter under annoncen

Etuiet ser ud til at være lige så højt og bredt som det nuværende AirPods Pro 2-etui. To ændringer er ret mærkbare. I bunden har vi højttalere, der angiveligt vil afspille Find My sounds. Tilsyneladende kan AirPods Pro 2-etuiet og hver enkelt øretelefon lokaliseres med Find My.

Mere gådefuldt er den metaløsning på siden, der kan fungere med en rem. Det er ikke noget, man ser på andre AirPods-etuier. Om noget er der masser af beskyttende etuier til AirPods-opladningsetuier. Og disse beskyttende etuier kan fastgøres til nøgleringe og andre enheder.

Hvad angår selve AirPods Pro 2-øretelefonerne, ser det ud til, at de har mistet den optiske sensor, der er placeret mod undersiden af hver knopp. Det kan skyldes, at Apple planlægger at bruge den nye huddetektionssensor på alle AirPods.

AirPods Pro 2 Leak
Påståede AirPods Pro 2-øretelefoner og etui. Billedkilde: Apple MacRumors

Artiklen forsætter under annoncen

Den nye lækage modsiger rygter, der sagde, at de nye AirPods Pro vil få et større redesign. MacRumors siger, at billederne kommer fra en Apple-kilde, som har leveret billederne til bloggens kilde. Denne person siger, at de nuværende rygter er ukorrekte, og at Apple ikke vil fjerne stilken fra AirPods Pro 2.