5G iPhone 12-modeller kan muligvis ikke lanceres før i november

5G iPhone 12-modeller kan muligvis ikke lanceres før i november

25. juli 2020 0 Af Mathias
  • Det siges, at Apple udsætter frigørelsesdatoen for 4G iPhone 12-modellerne til oktober og 5G iPhone 12-modellerne, ifølge en ny lækage fra Mac Otakara .
  • De fleste tidligere lækager har hævdet, at Apple lancerer fire 5G iPhone-modeller i efteråret, men nogle nylige rygter har også drøftet to billigere modeller med kun LTE.
  • Uanset hvad der er tilfældet, er en iPhone 12-forsinkelse stadig meget en mulighed.

Så snart det nye coronavirus-udbrud i Kina blev omdannet til en global pandemi, syntes det uundgåeligt, at nogle af årets største produktlanceringer ville blive forsinket på grund af forsyningskædeproblemer og nedlukning af fabrikken. Og selvom vi har set et par tilfælde af dette i løbet af de sidste fire måneder, har andre virksomheder holdt kursen og bragt deres enheder på markedet på trods af hindringerne forårsaget af virussen. I nogen tid syntes konsensus at være, at iPhone 12 ville starte i tide, men de seneste rapporter gør en forsinkelseslyd uundgåelig.

Med henvisning til forsyningskædekilder i Kina, Mac Otakara rapporterer, at iPhone 12 vil gå glip af sin udgivelsesdato i september. Ifølge kilderne vil Apple faktisk lancere iPhone 12 LTE-modellerne i oktober og vente til november med at lancere 5G-modellerne. Dette er den første, vi har hørt om, at Apple opdeler lanceringerne på denne måde.

Artiklen forsætter under annoncen

Der er en række særegenheder ved denne rapport. Først og måske vigtigst af alt Mac Otakara har en temmelig plettet track record når det kommer til lækager. Webstedet har bestemt givet nøjagtige oplysninger i fortiden, men mange af dets rapporter er ikke tilfældet. For det andet er den herskende teori, at Apple lancerer fire iPhone 12-modeller i efteråret, som alle understøtter 5G. Selvom der har været rygter om en femte, kun LTE-iPhone 12, er de endnu ikke blevet bekræftet af mange pålidelige kilder, hvilket efterlader os skeptiske over, at denne model findes.

Læs også  PS5 Future of Gaming-begivenhed: Se live stream lige her

Baseret på tidligere rygter forventer vi, at mindst fire modeller vil lancere dette efterår: en 5,4-tommer iPhone 12, en 6,1-tommer iPhone 12 Max, en 6,1-tommer iPhone 12 Pro, og en 6,7 tommer iPhone 12 Pro Max. Disse navne kan naturligvis ændres, men næsten enhver pålidelig lækker og analytiker er overbevist om, at disse telefoner vil være tilgængelige til køb i efteråret, sandsynligvis fra ca. $ 649 eller $ 699. Men så er der spørgsmålet om udgivelsesdato.

På det tidspunkt Apple afslører iPhone 12 – formodentlig med en digital begivenhed i September – det er svært at forestille sig, at der vil være noget, der ikke bliver lækket, men indtil videre er frigivelsesdatoen for iPhone 12 (eller en hvilken som helst iPhone 12, for den sags skyld), stadig et mysterium. I slutningen af ​​sidste måned antydede en Wedbush Securities-note, at Apple ville lancere 5G iPhone “i sin typiske midt i slutningen af ​​september.” I mellemtiden rapporterede Nikkei den 1. juli, at iPhone 12 kunne stå over for ”måneders forsinkelse” på grund af pandemien. Så på dette punkt, hvem ved det virkelig?

Artiklen forsætter under annoncen