5 skjulte iPhone-funktioner i iOS 14 der overrasker

5 skjulte iPhone-funktioner i iOS 14 der overrasker

13. juli 2020 0 Af Mathias
  • Apples iOS 14 beta er fyldt med nye iPhone-funktioner – faktisk er der hundredvis af nye funktioner i iOS 14, og du kan læse om dem alle lige her.
  • Mens iOS 14 virkelig er en enorm opgradering, er der et par funktioner såsom widgets og Apples nye Compact UI, der får det meste af opmærksomheden lige nu.
  • Her dækker vi 5 mindre kendte nye iPhone-funktioner, du vil elske, og som gemmer sig i iOS 14.

Apples nye iOS 14 og iPadOS 14 software er fyldt med nye funktioner. Virksomheden dækkede alle de store, da den afslørede sin næste generations mobile platforme i sidste måned under sin virtuelle WWDC 2020-keynote-præsentation, men det var kun toppen af ​​isbjerget. Der er bogstaveligt talt hundreder af nye funktioner og opdateringer til gamle funktioner i iOS 14, og det vil tage timer at læse om dem alle. Hvad mere er, Apple holder altid et par specielle nye funktioner tilbage indtil september for at forhindre at give væk nye detaljer vedrørende den næste generation af iPhone-lineup, som i dette tilfælde er den kommende iPhone 12-serie.

iOS 14 er fyldt op til gællerne med nye funktioner i massevis – tjek vores liste over hver eneste nye iOS 14-funktion – men nogle få markeringsfunktioner har bestemt stjålet rampelyset. Hjemmeskærms widget-understøttelse er sandsynligvis den mest omtalte nye detalje, og Apples nye Compact UI-funktioner, der holder ting som opkaldsmeddelelser og Siri ude af vejen genererer også masser af brummer. Og lad os ikke glemme alle de nye meddelelsesfunktioner, kortfunktion, appbibliotek, app Oversæt og mere. Men der er meget mere til iOS 14 end den funktionalitet, der brummer lige nu. Faktisk skjules nogle af de sejeste og mest nyttige nye funktioner lige uden for syne i iOS 14. Her løber vi gennem 5 særdeles pæne funktioner, der ikke umiddelbart vil være åbenlyse, når du først fyrer op iOS 14 på din iPhone .

Artiklen forsætter under annoncen
Læs også  Sony siger, at disse tv'er er 'Klar til PlayStation 5'
Don & # 039; t Miss : 10 tilbud, du ikke ønsker at gå glip af på søndag: Purell på lager, 3M N100 ansigtsmasker, $ 119 robotvakuum, Alexa for biler, mere

) Tilføj billedtekster til fotos

Dette er en fantastisk ny funktion, som mange mennesker har ventet på. I appen Fotos skal du trykke på et vilkårligt billede og derefter glide op på skærmen. Du kan tilføje en billedtekst, der kan hjælpe dig med at huske detaljer, som du bestemt ellers ville have glemt.

Artiklen forsætter under annoncen

Emoji-søgning

Kan du genbruge den samme håndfuld emojier igen og igen? Er du træt af årtusinder og tweens, der håner dig for det? Gode ​​nyheder: Du behøver ikke at skamme dig mere. Find hurtigt alle emoji, du måske leder efter, med den nye emoji-søgefunktion i iOS 14. Hver gang du åbner emoji-tastaturet i en hvilken som helst app, ser du det nye søgefelt over emojis.

Artiklen forsætter under annoncen

Bevægelser bagfra

Dette er muligvis min favorit nye funktion i iOS 14, og den er begravet dybt i appen Indstillinger, så de fleste sandsynligvis aldrig engang finder den. Gå til Indstillinger, gå til Tilgængelighed> Tryk> Tilbage Tap, og du kan konfigurere iOS 14 til at udføre en handling, når du trykker to gange eller tre gange hurtigt på bagsiden af ​​din iPhone. Du kan holde det enkelt, som vi gjorde ovenfor, eller du kan bruge tilpassede genveje til tilgængelighed, hvis du vil have lyst.


Hold apps væk fra dine hjemmeskærme

Artiklen forsætter under annoncen

Apples nye “App Library” svarer til app-skuffen i Android og appnettet i ethvert smartphone-operativsystem, der kom før Android. Kort sagt er det et arkiv for alle dine apps, så du kan declutter dine hjemmeskærme og kun reservere denne plads til apps, der bruges regelmæssigt. For at holde nye apps, du installerer fra dine hjemmeskærme som standard, skal du gå til Indstillinger> Startskærm og kontrollere indstillingen “Appl Library only”

Læs også  Spar op til $ 200 på din Xbox Series X eller Series S forudbestilling med denne aftale

Se advarsler om trafikkameraer i kort

Billedkilde: u / _shoybot, Reddit

Artiklen forsætter under annoncen

En af de største ting ved Waze er det faktum, at det advarer dig om ting som politi i området og trafik kameraer, der klikker dit foto, hvis du kører for hurtigt eller prøver at få et lys, da det bliver gult. Men når det kommer til faktiske navigationsfunktioner, er Waze ikke så stor. Fra iOS 14 er der nu advarsler om trafikkameraer, der vises i Apple Maps UI, som du kan se på skærmbilledet ovenfor, der for nylig blev delt af en Reddit-bruger.