4G-kun iPhone 12 kunne lanceres i begyndelsen af ​​2021

4G-kun iPhone 12 kunne lanceres i begyndelsen af ​​2021

13. august 2020 0 Af Mathias
  • Apple lancerer en femte, billigere iPhone 12-model uden 5G-støtte i begyndelsen af ​​2021, ifølge en ny forskningsnotat fra Wedbush Securities-analytikere.
  • Analytikerne forudsagde tidligere, at en 4G iPhone 12-model ville lancere sammen med 5G-modellerne dette efterår, men de har for nylig justeret deres forudsigelse.
  • Apple har bekræftet, at iPhone 12 ikke vil lanceres i slutningen af ​​september.

For et par måneder siden gjorde de utallige modstridende rygter og rapporter om frigivelsesdatoen for iPhone 12 det hele men umuligt at forudsige, hvornår Apples næste telefon ville ankomme. Apple kommenterer sjældent uanmeldte enheder, men i en indtjeningskald i sidste måned bekræftede Apple CFO Luca Maestri, at forsyningen af ​​sin næste store smartphone ville være “tilgængelig et par uger senere” end standardvinduet i slutningen af ​​september på grund af pandemien.

Andre rapporter har hævdet, at når frigivelsesdatoen kommer , Apple introducerer fire iPhone-modeller, som hver har OLED-skærme og 5G-support. Der var også rygter om en femte model uden 5G, men ifølge en ny forskningsnotat fra Wedbush Securities ser den ikke dagens lys før i 2021.

Artiklen forsætter under annoncen

Citerer en rapport fra Wedbush-analytikere Daniel Ives, Strecker Backe og Ahmad Khalil, Business Insider rapporterer, at Apple vil frigive en billigere 4G-kun iPhone-model i begyndelsen af ​​2021 efter at have frigivet flere 5G-modeller i efteråret. Oprindeligt sagde analytikerne, at 4G iPhone 12 ville lancere sammen med 5G-modellerne, men efter at have checket ind med asiatiske forsyningskædekilder, besluttede de at revidere deres forudsigelse og projicere en sen ankomst til 4G-modellen.

Taler med Business Insider , sagde Daniel Ives at 4G iPhone 12 kunne lanceres allerede i februar. Ives mener, at 4G-modellen vil være billigere end 5G-modellerne, og forudsiger, at den vil koste omkring $ 800. Apple har ikke været bange for at prissætte sine smartphones mere aggressivt i de senere år med iPhone 11 på entry-level for $ 700 og den anden generation iPhone SE solgt for $ 400. Ives kunne ikke tilbyde yderligere oplysninger om 4G iPhone, såsom dens specifikationer eller størrelse, selvom han mener, at designet sandsynligvis vil være det samme.

“Prispoint vil være aggressive, når Apple går efter deres bredere kundegrundlag,” sagde analytikeren. ”Især i en recession, i en COVID-19-baggrund, er de nødt til at sørge for, at de rammer alle priskategorier.”

Artiklen forsætter under annoncen

Baseret på Apples bekræftelse af en senere tidsramme for lanceringen af ​​iPhone 12, vi forventer ikke, at nye telefoner vil være tilgængelige for offentligheden før i midten af ​​oktober. Ud over OLED-skærme og 5G-understøttelse forventes de nye iPhone-modeller at have et design, der nærmere afspejler det fra den nyeste iPad Pro, der har en fladkantet rustfrit stålramme. Og mens flere tidlige rygter antydede, at hakket ville krympe denne generation, viser de nyeste iPhone 12-lækager et hak, der ser praktisk taget identisk med iPhone 11-serien.

Læs også  Googles bedste Pixel 5-model er lige lækket - og det er slet ikke en Pixel 5