10 bedste tip til iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max kamera

10 bedste tip til iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max kamera

24. november 2020 Slået fra Af Mathias

iPhones har altid været førsteklasses (eller deromkring), når det kommer til kamerafdelingen. Men med introduktionen af iPhone 11-serien har Apple taget spillet endnu højere – efterladt arbejdet skåret ud for rivalerne som Pixel 4. Dobbeltkameraet på den budgetvenlige iPhone 11 og det tredobbelte kamera på 11 Pro og 11 Pro Max markerer en ny æra inden for smartphone-foto / videografi på mange måder. Lige siden iPhones i 2019 landede på GEAR-online har jeg testet kameraet på både standard- og pro-modellerne. Og jeg kan ikke hjælpe med at dele nogle af de bedste tip og tricks til kameraer på iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max, der kan komme langt i at snappe fantastiske fotos og videoer.

Bedste kameratip til iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max

Apple har revideret kamera-appen for at få en mere forenklet og intuitiv oplevelse. Og på den typiske iPhone-måde har tech-giganten også tilføjet et par seje tweaks i blandingen for at øge performance. Mens introduktionen af slofie ser ud til at kickstarte en ny trend, har ankomsten af Night-tilstand vendt spotlightet tilbage på iPhone – i det mindste for nu. Udover disse store højdepunkter er der flere tweaks skjult under wrap. Med det sagt, lad os opdage dem alle!

1. Få mest muligt ud af ultra vidvinkel kamera

Mens de fleste flagskibs smartphones havde flagret med det ultrabrede kamera i nogen tid, havde iPhones været bagud i løbet. Ikke længere! Da Apple endelig omfavner ultravidvinkellinsen, er iPhones tilbage i spillet med aplomb. For at komme i gang med det skal du bare stryge til venstre i bunden af søgeren og trykke på 0,5x-knappen eller blot trykke på 1x-knappen og vælge 0,5x for at springe over til ultravidvinkelkameraet.

All New Ultra-wide Angle Camera on 2019 iPhone 11 Series

Derefter kan du få mest muligt ud af det betydeligt bredere synsfelt, der skal snap billeder i meget tæt afstand fra motivet. Det er super praktisk, når du er i små rum som smalle gader, da det giver dig mulighed for at tage et fuldstændigt billede selv efter at være meget tæt på motivet. A ll de tre 2019 iPhone 11’er har ultravidvinkelkameraer på bagsiden. 12-megapixel (f / 2.2) kameraet er på niveau med et 13 mm DSLR-linse. Hvad mere er, den kan prale af et 120 graders synsfelt, der kan få masser af udsyn i et skud.

2. Skift mellem ultrabrede, brede og teleobjektiver

Det næste tip i køen er måden at skifte mellem de tre kameraer. Selvom det ikke er noget brainer, er der et par ting, der er værd at tage mærke til. Afhængigt af den type skud, du vil tage, kan du skifte mellem brede, ultrabrede og teleobjektiver ved blot at trykke på de nummererede knapper i søgeren og derefter vælge den foretrukne mulighed:

. 5: Det nye ultrabrede objektiv

1x: Standard bred linse

2: Teleobjektiv

Switch Cameras

Bemærk, at disse objektivtilstande ikke er faste muligheder. Så du kan stryge op på en af disse knapper (mellem 0,5x og 2x) for at afsløre et zoomhjul . Derefter kan du bruge zoomhjulet til at finde en problemfri overgang fra det ene kamera til det andet gennem en række pæne graderinger. Desuden finder du lige ved siden af hjulet den 35 mm ækvivalente brændvidde for hver kombination af linse og sensor. Når du har valgt en brugerdefineret brændvidde, forsvinder hjulet. For at komme tilbage til standardbrændvidden er alt, hvad du skal gøre, bare at trykke på den midterste linseknap.

Når du vil have dit skud til at tage mange ting bortset fra motivet (se tip 1), er det brede eller ultrabrede kamera vejen at gå. Men hvis du ønsker at få motivet til at vises tættere på kameraet eller fremhæve motivet ved at sløre baggrunden, skal teleobjektivet være din valgmulighed. Det bedste ved dette er, at du kan skifte mellem linser, selv når du optager videoer . Objektivkontakten føles naturlig og giver dig en ekstra parameter til at forbedre din videooptagelse.

Apple har besluttet kun at beholde teleobjektivet med avancerede iPhones (11 Pro og 11 Pro Max). Sammenlignende er teleobjektivet på flagskibet iPhones meget bedre end dem, der findes på iPhone X, Xs eller Xs Max. Det klikker skarpere og klarere billeder med mere detalje.

Læs også  Sådan begrænses tredjeparts adgang til app-fotos i iOS 14 og iPadOS 14

3. Capture Ultra-Wide Panoramas

Jeg har altid elsket panoramafotografering, da det er enestående. Ved at sy flere rammer sammen, tager den vidvinkelfoto. Det er den primære årsag til, at det er en top indsats for at tage billeder af landskab, arkitektur og dyreliv. Så jeg er virkelig glad for at vide, at selv ultravidvinkelkamera på iPhone 11-seriens enheder understøtter panorama. Fra hvad jeg kan fortælle, er det vil være meget nyttigt for landskabs- og arkitektfotografer, der altid foretrækker at have et ultrabredt perspektiv. For at bruge de ultrabrede panoramabilleder skal du først vælge Panotilstand og derefter trykke på linsevalgsknappen (den, der læser “. 5 “) og tryk på den.

Panorama shots

4. Optag 4K-video fra Selfie-kameraet

Mens iPhones altid har været i topklasse, når det kommer til videooptagelse, har iPhone 11-serien hævet bjælken endnu højere. Alle tre flagskibsmodeller er udstyret med et 4K frontkamera (12 megapixel). Så hvis du er en, der ofte elsker at skyde en selfievideo, er denne din ting. Bemærk, at du skal justere kameraindstillingerne lidt for at optage 4K-video på din iPhone 11, 11 Pro eller 11 Pro Max. For at gøre det skal du blot gå over til Indstillinger-app> Kamera> Optag video. Derefter har du mulighed for at vælge den foretrukne opløsning og rammeopdatering.

Record 4K Selfie on iPhone 11 and 11 Pro

  • 4K ved 24 fps (filmstil)
  • 4K ved 30 fps (højere opløsning)
  • 4K ved 60 fps (højere opløsning jævnere

Jo mindre billedhastighed, desto mindre plads vil din 4K-video forbruge (henholdsvis 135 MB, 170 MB og 400 MB pr. Minut). Så vælg den foretrukne mulighed, og du er klar til gå live.

5. Tag en Slofie

Skulle du tro, at dagene med selfie er ikke længere spændende, vend dit syn på slofien. Og jeg vil vædde på, at du vil elske hver eneste smule af det. Igen er det ret simpelt at tage en slofie på iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro max. skal gøre er bare stryg på skyderen (lige over udløserknappen) og vælg SLO-MO. Derefter skal du trykke på udløserknappen, og du er klar til at gå. Husk, at Tru iPhone’s eDepth-kamera optager altid slo-mo ved 120 fps. Jeg nævner dette eksplicit, fordi de bageste kameraer kan optage slo-mo-videoer med 240 fps.

Slo-Mo Video on iPhone 11

6. Tag bedre selfies

Det kan virke en smule underligt for mange, at 12-megapixel frontkamera ikke altid leverer 12 megapixel til hver selfie. For eksempel, når du holder din enhed lodret, zoomer billedsensoren ind for at optage en 7 megapixel selfie. Derefter skal du trykke på udvidelsesknappen på skærmen for at zoome ud for at tage et 12 megapixelbillede. Det er ret ligetil, men det er værd at tage mærke til det, især når du vil have din selfie til at skille sig ud eller sende sociale medier til en øjeblikkelig blitzkrieg!

Portrait selfie

Når du holder din smartphone i liggende tilstand, zoomer kameraet automatisk ud, så du kan tage en 12 megapixel cool selfie, så du kan passe flere mennesker eller baggrunde. Men hvis du ønsker at tage 7 megapixels selfie, skal du blot zoome ind igen.

Portrait selfie

7. Bring Night Mode

Det største højdepunkt på iPhones fra 2019 er sandsynligvis “Night Mode”. Mens denne populære kameratilstand allerede har eksisteret på næsten alle flagskibs smartphones inklusive Pixel og Galaxy S / Note Series i nogen tid, har Apple endelig besluttet at komme om bord – men som altid på en typisk Apple-måde.

Landscape

Udnyttelse af beregningssoftwaren trækker Night Mode ind så meget lys som muligt for at oplyse fotos, der er taget i mørk belysning. Men i modsætning til Samsung eller Googles nattilstand, der lyser det hele op og også går på kompromis med detaljer, lægger Apples tilbud mere vægt på at fange natur – ser billeder med masser af detaljer.

Læs også  Sådan tilføjes genveje fra tredjepart til Google Assistent

Så hvordan aktiverer du nattilstand på din iPhone 11-serie enheder? Nå, det kommer automatisk ind i handlingen, hver gang Camera-appen registrerer miljøet med svagt lys. Således kan du ikke tænde den efter ønske. Husk, det fungerer ikke med den ultrabrede sensor.

Night Mode on iPhone 11 and 11 Pro

Når nattilstand er aktiveret, kan du kontrollere dets ikon øverst på skærmen. Når funktionen er i funktion, bliver ikonet gult. Derefter kan du trykke på udløserknappen og derefter sørge for at holde din enhed stille, mens billedet bliver taget. Afhængigt af hvor mørk scenen er, kan iPhone muligvis tage billedet hurtigt, eller det kan forlænge lukkertiden i mange sekunder. Du kan se antallet ud for ikonet Nattilstand, der viser, hvor lang tid det tager at tage billedet.

Turn on Night mode on iPhone 11 and 11 Pro

Baseret på belysningen omkring dig justerer nattilstand automatisk den effekt, den har brug for at fange et billede. Du har dog mulighed for manuelt at ændre niveauet for Night mode-effekten. For at gøre det skal du blot trykke på nattilstandsikonet (ligner en halvmåne) øverst til venstre på skærmen (når det vises i svagt -belyst miljø) og stryg derefter med timerhjulet til højre eller venstre for at vælge mellem Auto og Max . Mens 5 sekunder er automatisk (standardindstilling), er 28/30 sekunder det maksimale. Når du tager et foto i nattilstand, bliver skyderen automatisk til en timer, der tæller ned til slutningen af eksponeringen. Og du skal holde din iPhone stille, indtil billedet er taget.

Hvis du har et stativ på dig, har iPhone 11 også et andet trick i ærmet. Du kan bruge den lange eksponering, op til 30 sekunder, til astrofotografering. Det betyder, at du kan tage smukke billeder af stjerner og himmellegemer på nattehimlen.

8. Optag video under optagelse af et foto

Hvis du har prøvet hænderne på Snapchat, vil du finde denne funktion ret ens. Ved hjælp af denne helt nye iOS 13-funktion kan du begynde at optage en video ved blot at trykke på udløserknappen og holde den nede. Det bedste ved det er, at videoen forbliver i samme ramme som billedet. For at optage videoen i længere tid kan du blot stryge til højre på lukkeren for at låse den i den normale videooptagelsestilstand.

Record videos while taking photos

9. Skift let billedformat til 16.9

Tidligere havde vi mulighed for at vælge mellem to billedformater som 4: 3 (rektangel) og 1: 1 (firkant), og hver af dem havde deres egen optagelse tilstande. Nu, med introduktionen af iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max, har kameraappen grupperet indstillingerne for billedformat i en enkelt tilstand. Plus, det har også tilføjet et nyt formatforhold på 16: 9. Du kan simpelthen stryge op på skærmen for at afsløre en ny række kameraindstillinger, og vælg derefter det foretrukne billedformat.

Change aspect ratio

10. Ny måde at fange en serie fotos på

Der er en helt ny måde at tage en serie fotos på. Simpelthen skub udløserknappen til venstre og hold den nede for at tage en serie fotos . Selvom det ikke var lige så ligetil som før, da du bare skulle holde udløserknappen nede for at tage flere billeder på én gang, bliver det let gjort. Husk, at du ikke kan tage en serie fotos ved at holde lydstyrke op / ned-knappen nede, da den starter en QuickTake-video.

Record videos while taking photos

Min kollega Rupesh er gået hånd i hånd med iPhone 11 Pro-kameraet. Hvis du ønsker at dykke dybere, kan du se videoen:

SE OGSÅ: Sådan redigeres videoer ved hjælp af Photos-appen i iOS 13 og iPadOS 13

Få mest muligt ud af det seje iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max kamera

Så dette er de super praktiske iPhone 11 og iPhone 11 Pro tip og tricks til iPhone-kameraerne fra 2019. Jeg antager, at du nu let kan tage kontrol over de nye funktioner og tweaks, der er landet i stock kamera-appen. Fortæl forresten dine yndlingsfunktioner, der er ankommet i appen. Har Apple gået glip af noget, som du havde forventet? Du er også velkommen til at fortælle os om det i kommentarerne nedenfor.